Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cea mai importanta misiune spatiala: misiunea pentru Mercur a inceput

Playtech Playtech,
Cea mai importanta misiune spatiala: misiunea pentru Mercur a inceput

Agentia Spatiala Europeana ESA) si Agentia Spatiala Japoneza JAXA) au lansat o misiune care va cerceta cea mai putin explorata planeta din Sistemul Solar. Misiunea poarta numele de. continuă pe Playtech

Cea mai salbatica zona a fostei cai ferate inguste a devenit traseu educativ: locul ofera un habitat bogat si extrem de rar

Cea mai frumoasa zona traversata in trecut de calea ferata ingusta Hunedoara - Tinutul Padurenilor a devenit traseu educativ pentru iubitorii de natura. Aici pot fi vazute specii rare de plante si arbori.

E OFICIAL! Romania a ajuns cea mai BOGATA tara din Est: Romanii, mai prosperi decat ungurii. Cea mai mare banca a lumii da cifrele pe fata

Suntem cu mult mai bogati decat credeam, ne asigura grupul financiar Credit Suisse care arata ca Romania a ajuns cea mai bogata tara din aceasta zona a Europei. Potrivit specialistilor citati de.

Top zece tari cu cea mai mare speranta de viata sanatoasa. Estimarea pentru Romania

Statul cu cea mai mare speranta de viata sanatoasa este Singapore, arata ultimul raport al Forumului Economic Mondial privind competitivitatea tarilor si economiilor. in Romania, speranta de viata sanatoasa este evaluata la 65,5 ani.

Cine au fost stramosii Familiei Regale a Romaniei. Cea mai veche mentionare a Zollernilor dateaza din anul 1061

Cea mai veche mentionare a Zollernilor dateaza din anul 1061, cand este amintit teritoriul condus de contele Burkhard I von Zollern. Pe la sfarsitul secolului al XII-lea, Frederick al III-lea de Zollern, a devenit.

Cluburile automobilistice de limba germana au decis: Continental, cea mai buna anvelopa pentru sezonul rece ce se apropie

Scoala germana de tehnologie auto ramane an dupa an la inalte standarde calitative. De multe ori, cele mai inalte. E ceea ce intampla si in domeniul anvelopelor. Si cum sezonul rece bate la usa, cele mai cunoscute cluburi automobilistice din lume, ADAC, oAMTC si TCS, adica cele din Germania, Austria si Elvetia, va propun o comparatie extrem de actualizata a anvelopelor de iarna.

Cea mai mare banca japoneza se alatura exodului bancar de la un forum saudit pentru investitii

Directorul executiv al celei mai mari banci din Japonia s-a retras de la o conferinta despre investitii, organizata in Arabia Saudita. Acesta s-a alaturat unei miscari generale de boicotare a conferintei, miscare care a aparut drept reactie la cazul Khashoggi, transmiteFree Malaysia Today.

Regizoarea bosniaca Jasmila Zbanic, cel mai mare punctaj si cea mai mare finantare la prima sesiune pe 2018 a concursului CNC

Regizoarea si scenarista bosniaca Jasmila Zbanic, premiata cu Ursul de Aur la Berlinala din 2006, a primit pentru proiectul incotro, Aida, produs de Digital Cube, cea mai mare finantare din partea Centrului National al Cinematografiei la sesiunea I/2018 a concursului de proiecte.

Dacii din Arhivele Vaticanului. Cat adevar ascunde cea mai bizara teorie a conspiratiei despre stramosii nostri

Numerosi cercetatori au incercat sa ofere explicatii pentru lipsa marturiilor scrise lasate de geti si daci, iar una dintre cele mai bizare a fost ascunderea adevarului. in arhivele secrete ale.

Cea mai la indemana metoda de frauda pe internet: Ce este romance scam si de ce trebuie sa fiti atenti la greselile de ortografie pe site-urile de intalniri

Printre cele mai intalnite 7 tipuri de fraude in mediul online se regaseste si metoda escrocheriei prin iubire prefacuta. Conform politistilor, metoda este una la indemana infractorilor, atata vreme cat site-urile de intalniri sunt asaltate de oferte.

VIDEO Viorica Dancila, in O mie si una de nopti:ce a facut premierul in cea mai lunga vizita oficiala de pana acum

Premierul Viorica Dancila a pornit, luni, intr-un turneu de trei vizite oficiale in Turcia, Emiratele Arabe Unite si Kuwait. Cel mai mult a zabovit in Dubai si Abu Dhabi, unde a avut intrevederi cu oficiali arabi si s-a bucurat de cateva vizite turistice. Cu aceasta ocazie, am putut sa o vedem pe doamne prim-ministru intr-o ipostaza inedita: mergand desculta si purtand vesmant islamic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )