Libnet.ro
UNICEF

13:00

Guvernul Dancila da o lovitura puternica fondurilor europene

Playtech Playtech,
Guvernul Dancila da o lovitura puternica fondurilor europene

Ordonanta privind taxa pe lacomie mai face o victima. Un articol introdus chiar in timpul sedintei de guvern din data de 21 decembrie ar putea duce la blocarea, cel putin temporara a licitatiilor cu fonduri europene. Guvernul Dancila a transferat, pe ascuns, controlul inainte de publicare al licitatiilor cu finantare europeana de la Agentia Nationala [] . continuă pe Playtech

Guvernul Dancila da o lovitura de puternica fondurilor europene

Ordonanta privind taxa pe lacomie mai face o victima. Un articol introdus chiar in timpul sedintei de guvern din data de 21 decembrie ar putea duce la blocarea, cel putin temporara a licitatiilor cu fonduri europene. Guvernul Dancila a transferat, pe ascuns, controlul inainte de publicare al licitatiilor cu finantare europeana de la Agentia Nationala [] .

Guvernul Romaniei infiinteaza Orchestra Uniunii Europene VIDEO

Guvernul Romaniei a adoptat in sedinta de joi o Ordonanta privind reglementarea unor masuri fiscal-bugetare care include organizarea si desfasurarea proiectului cultural Orchestra Uniunii Europene.

Be EU. Ministrul Fondurilor Europene: Romania a ajuns in media de absorbtie a fondurilor a UE

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a fost invitata Sabinei Iosub, sambata la Be EU. Ministrul a vorbit despre ce inseamna politica de coeziune si Brexit. Politica de coeziune inseamna.

PARLAMENTUL EUROPEAN A DECIS: incalcarea statului de drept atrage blocarea fondurilor europene

Statele membre ale Uniunii Europene care nu respecta valorile democratiei si principiul statului de drept risca sa nu mai beneficieze de fonduri europene. Decizia a fost luata, ieri, de Parlamentul European, care a adoptat cu 397 de voturi pentru, 158 de voturi impotriva si 69 de abtineri, un proiect potrivit caruia guvernele ce exercita presiuni asupra justitiei sau nu reusesc sa combata coruptia vor risca suspendarea fondurilor europene.

Eugen Teodorovici, depre intentia conditionarii fondurilor europene de respectarea statului de drept: trebuie sa fim mai pragmatici la nivel european

Ministrul roman al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, spune ca Uniunea Europeana trebuie sa fie pragmatica in discutiile din Parlamentul European privind inghetarea fondurilor UE pentru tarile care incalca statul de drept. La ce se refera, de fapt,.

Guvernul aproba infiintarea orchestrei Uniunii Europene

Guvernul va aproba joi, in sedinta, infiintarea orchestrei UE, proiect cultural definitoriu pentru ideea de unitate in diversitate la nivel european, a anuntat prim-ministrul Viorica Dancila. Ma.

Cum au votat europarlamentarii romani proiectul de conditionare a fondurilor europene de statul de drept

Proiectul de regulament care prevede ca statele membre care nu respecta statul de drept nu vor mai avea parte de fondurile europene a fost adoptat joi de catre Parlamentul European. Cat priveste votul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )