Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii. Ludovic Orban, apel de ultima ora

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii. Ludovic Orban, apel de ultima ora

Alegeri Locale 2020. Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca in Bucuresti, in ziua alegerilor locale, Primaria difuzeaza reclame pe banii cetatenilor si solicita astfel mass-media sa nu mai difuzeze clipurile Primariei Capitalei, deoarece acestea au un caracter electral. Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii Am vazut cu tristete si chiar . continuă pe Playtech

Alegeri Locale 2020: votul a inceput. Gabriela Firea a ajuns la urne inainte sa se deschida sectia

Ziua alegerilor locale a venit, iar politicienii nostri nu au asteptat mult pana sa mearga la urne. Este cazul Gabrielei Firea care nu s-a dezis nici de aceasta data de porecla pe care i-a dat-o sotul ei, Florin Pandele. Asadar, Albinuta a mers la urne inca dinainte ca acestea sa se deschida, luandu-i prin surprindere .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18.00. Va pierde Gabriela Firea Capitala? Cate procente o despart de Nicusor Dan

Mai sunt trei ore pana la finalul scrutinului pentru aceste alegeri locale 2020. incercam sa va tinem la curent, in timp real, cu exit-poll-urile la iesirea din sectiile de vot. Trei institute acreditate furnizeaza aceste date in timp real. Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18. 00 Scrutinul pentru aceste Alegeri Locale se apropie de sfarsit, iar .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Sondaj alegeri locale 2020. Gabriela Firea i-a luat fata lui Nicusor Dan! L-a lasat in urma

Ultimele sondaje inainte de ziua alegerilor locale de duminica, 27 septembrie, dau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj IRSOP in Capitala ne prezinta o situatie neobisnuita: desi PNL si USR au, impreuna, o intentie de vot de aproape 50% pe vot politic, Gabriela Firea s-ar putea impune la o diferenta mare. De altfel, un sondaj .

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea arunca bomba. Ce metoda vor folosi membrii PNL si USR pentru a-i anula voturile

Cutremur pe scena politica cu putin timp inainte de alegerile locale de duminica. Tot mai multe informatii interesante ies la iveala cu scopul de a arunca cu pietre in contracandidati. Lupta este stransa, insa cel mai puternic va castiga. Cea mai recenta acuzatie vine din partea actualului edil al Capitalei si este indreptata catre partidele .

Rezultate alegeri locale 2020 Bucuresti: Nicusor Dan - 47,2 %, Gabriela Firea - 39 % - exit poll CURS-Avangarde pentru ora 19.30

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a obtinut 47,2 % din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce actualul primar general, Gabriela Firea, ar avea 39 % din voturi potrivit rezultatelor exit-poll CURS-Avangarde anuntate la ora 21. 00 pentru ora 19. Rezultate alegeri locale 2020 Consiliul General Bucuresti: PSD- 33,7%, USR-PLUS - 33,1%, PNL - 17,3 % exit poll CURS-Avangarde.

Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela: Vrea vicierea rezultatului

Dupa ce Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a iesit intr-o conferinta de presa ca sa anunte masurile dispuse pentru ziua alegerilor locale, social democratii l-au acuzat de indata ca acesta incalca legea si ca actiunile sale au ca scop vicierea rezultatului alegerilor. Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela Amintim ca .

Rezultate partiale alegeri locale 2020. Rasturnare de situatie dupa numararea voturilor in sectii

Zi de foc in Bucuresti! Romanii au fost chemati la urne, la alegerile locale 2020, pentru a-si alege primarii, consilierii locali si consilierii de judet pentru urmatorii patru ani. Playtech. ro va prezina rezultatele partiale ale votului, conform datelor oferite exit poll-ul de la ora 21. UPDATE: Rezultate BEC situatie tensionata in Sectorul 1 si .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 20:00. Rasturnare de situatie in cursa pentru Primaria Bucuresti

Sondajele publicate cu cateva zile inainte de alegerile locale de astazi, 27 septembrie, dadeau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj PNL il indica drept castigator pe Nicusor Dan, in timp ce altul, realizat de IRSOP, arata ca Gabriela Firea ar obtine un scor mult mai bun decat principalul ei contracandidat. Lupta este una acerba si .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Astazi, 27 septembrie, avem alegeri locale iar cel mai asteptat moment este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Vom incerca sa va tinem la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei. Pentru aceste alegeri locale vor exista sondaje de opinie in timp real. Trei institute au fost acreditate .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )