Libnet.ro
UNICEF

23:46

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Playtech Playtech,
Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Astazi, 27 septembrie, avem alegeri locale iar cel mai asteptat moment este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Vom incerca sa va tinem la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei. Pentru aceste alegeri locale vor exista sondaje de opinie in timp real. Trei institute au fost acreditate . continuă pe Playtech

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 16:00. Ce se intampla in Bucuresti si in tara

Alegatorii sunt chemati, astazi, sa isi aleaga reprezentantii administratiei publice locale, respectiv primarii, consiliile locale, consiliile judetene si presedintii consiliilor judetene. Alegerile locale din acest an se vor desfasura intr-un singur tur de scrutin. in continuare, iti vom prezenta care avantajele si dezavantajele acestui tip de alegeri, cum ne-am ales cu ele si care este .

Alegeri Locale 2020. Cand apar primele rezultate EXIT-POLL

Cel mai asteptat moment al alegerilor locale ce se desfasoara astazi este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Astfel, noi va vom tine la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei, pentru ca dvs. sa stiti in timp util cum stau lucrurile. Pentru alegerile din acest an, trei .

Alegeri Locale 2020. Primele declaratii ale lui Nicusor Dan, dupa exit poll: Astazi este ziua de nastere a noului Bucuresti

A inceput numaratoarea inversa in cursa pentru functiile de primar general al Capitalei, primar de sector, de muncipiu, comuna, sat si pentru functiile de consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean. Rezultatele finale le veti afla, in aceasta seara, dupa ora 21:00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje, care sunt primele declaratii .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18.00. Va pierde Gabriela Firea Capitala? Cate procente o despart de Nicusor Dan

Mai sunt trei ore pana la finalul scrutinului pentru aceste alegeri locale 2020. incercam sa va tinem la curent, in timp real, cu exit-poll-urile la iesirea din sectiile de vot. Trei institute acreditate furnizeaza aceste date in timp real. Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18. 00 Scrutinul pentru aceste Alegeri Locale se apropie de sfarsit, iar .

Rezultate alegeri locale 2020, ora 21.00. Primele exit-poll-uri oficiale CURS, Avangarde si BCS. Bucurestenii au ales dreapta. Nicusor Dan a castigat Capitala

Astazi, 27 septembrie, romanii si-au votat viitorii primari, consilieri si presedinti de consilii. Cele mai importante informatii sunt cele ale alegerilor locale din Capitala. in randurile ce urmeaza va prezentam exit-poll-ul orei 21:00. Rezultate alegeri locale 2020, ora 21. 00 Update 21. 00: Potrivit exit poll-ul Primariei Capitalei, Nicusor Dan este noul primar al Capitalei 46%). Exit .

Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au iesit la vot pana la ora 9. Ce harnici!

Alegeri locale 2020. Printre cei mai harnici si responsabili cetateni din Romania se afla si locuitorii satului Dobresti, din judetul Timis. Aici, oamenii s-au grabit sa voteze inca de dimineata, in asa fel incat pana la ora 9:00 trecusera pe la urne 55% dintre alegatori. Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au .

Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii. Ludovic Orban, apel de ultima ora

Alegeri Locale 2020. Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca in Bucuresti, in ziua alegerilor locale, Primaria difuzeaza reclame pe banii cetatenilor si solicita astfel mass-media sa nu mai difuzeze clipurile Primariei Capitalei, deoarece acestea au un caracter electral. Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii Am vazut cu tristete si chiar .

Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora. Bucurestiul, la coada clasamentului

Alegerile locale 2020 au loc astazi, 27 septembrie. Romanii merg azi la urne ca sa-i voteze pe cei care conduc administratia locala. Sectiile de votare s-au deschis de la ora 7:00. Alegatorii pot vota pana la ora 21:00. ora la care toate sectiile se inchid. Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 20:00

Alegerile locale sunt spre sfarsit, iar electoratul este inca asteptat in sectiile de votare pentru a pune stampila pe numele candidatului favorit, in cursa pentru functiile de primarii si consilierii locali si judeteni. A mai ramas o ora pana vom afla primele rezultate oficiale! Mai multe detalii despre prezenta la vot pana la ora 20:00, .

Rezultate alegeri locale 2020 Bucuresti: Nicusor Dan - 47,2 %, Gabriela Firea - 39 % - exit poll CURS-Avangarde pentru ora 19.30

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a obtinut 47,2 % din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce actualul primar general, Gabriela Firea, ar avea 39 % din voturi potrivit rezultatelor exit-poll CURS-Avangarde anuntate la ora 21. 00 pentru ora 19. Rezultate alegeri locale 2020 Consiliul General Bucuresti: PSD- 33,7%, USR-PLUS - 33,1%, PNL - 17,3 % exit poll CURS-Avangarde.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )