Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela: Vrea vicierea rezultatului

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela: Vrea vicierea rezultatului

Dupa ce Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a iesit intr-o conferinta de presa ca sa anunte masurile dispuse pentru ziua alegerilor locale, social democratii l-au acuzat de indata ca acesta incalca legea si ca actiunile sale au ca scop vicierea rezultatului alegerilor. Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela Amintim ca . continuă pe Playtech

PSD, acuzatii grave la adresa unui secretar de stat la Interne. A fost sesizata Politia

PSD Vrancea a sesizat Inspectoratul Judetean de Politie Vrancea dupa ce l-au identificat pe secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Norocel Pompiliu Stroe in fata unei sectii de votare din comuna Suraia.

Rezultate exit poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. PSD a obtinut 33,7% la votul pentru CGMB, iar USR-PLUS 33,1%. PNL are doar 17,3%

PSD a obtinut 33,7% din voturile valabile exprimate la alegerile pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, potrivit rezultatelor exit poll-ului realizat de CURS-Avangarde citate de Agerpres.

Alegeri locale 2020. Elena Lasconi, atacata de Oprescu pentru postul de primar in Muscel

In toata aceasta perioada, de campanie electorala, s-au spus multe si s-au facut acuzatii dure. Dar de la limita bunului simt la xenofobie este un pas mare. Din pacate cazul pe care-l relatam este unul dus la extrem si plin de xenofobism. Alegeri locale 2020: Xenofobismul la cote extreme in judetul Arges, intr-una din localitatile .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Astazi, 27 septembrie, avem alegeri locale iar cel mai asteptat moment este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Vom incerca sa va tinem la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei. Pentru aceste alegeri locale vor exista sondaje de opinie in timp real. Trei institute au fost acreditate .

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat Primaria Craiova cu 34,5%

Rezultate alegeri locale 2020. Lia Olguta Vasilescu PSD) a castigat Primaria Craiova cu 34,5%, potrivit exit-poll-ului prezentat de Antena 3. Lia Olguta Vasilescu este urmata de candidatul PNL, Nicolae Giugea, - 29%, potrivit exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cristian Gentea (PSD) a castigat Primaria Pitesti - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Pitesti. Potrivit unor surse politice, Cristian Gentea PSD) a castigat Primaria Pitesti. Acesta se afla la prima candidatura pentru functia de primar al Pitestiului.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Galati - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Ionut Pucheanu PSD, foto), primarul in functie la Galati, si-a pastrat mandatul dupa alegerile de duminica.

Rezultate alegeri locale 2020 Bucuresti: Nicusor Dan - 47,2 %, Gabriela Firea - 39 % - exit poll CURS-Avangarde pentru ora 19.30

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a obtinut 47,2 % din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce actualul primar general, Gabriela Firea, ar avea 39 % din voturi potrivit rezultatelor exit-poll CURS-Avangarde anuntate la ora 21. 00 pentru ora 19. Rezultate alegeri locale 2020 Consiliul General Bucuresti: PSD- 33,7%, USR-PLUS - 33,1%, PNL - 17,3 % exit poll CURS-Avangarde.

Alegeri Locale 2020. Primele declaratii ale lui Nicusor Dan, dupa exit poll: Astazi este ziua de nastere a noului Bucuresti

A inceput numaratoarea inversa in cursa pentru functiile de primar general al Capitalei, primar de sector, de muncipiu, comuna, sat si pentru functiile de consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean. Rezultatele finale le veti afla, in aceasta seara, dupa ora 21:00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje, care sunt primele declaratii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )