Libnet.ro
UNICEF

13:45

Alexandru Rafila, avertisment crunt pentru cetateni. Se va intampla, din pacate, dupa alegeri

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, avertisment crunt pentru cetateni. Se va intampla, din pacate, dupa alegeri

Reprezentantul Romaniei la OMS a atras atentia cu privire la efectuarea testelor pentru depistarea COVID-19 din aceasta saptamana. Alexandru rafila sustine ca in aceasta perioada a fost lasata garda jos, scazand considerabil numarul testelor. Din pacate, aceasta neglijenta a autoritatilor se va rasfrange asupra populatiei si a rezultatelor din urmatoarele saptamani. Explozie de imbolnaviri cu . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila prevede lockdown dupa alegeri: Scaderea actuala nu este reala!

Alexandru Rafila, candidat PSD la alegerile parlamentare, a afirmat, miercuri seara, intr-o emisiune TV, ca ultimele cifre raportate nu arata situatia reala din tara. Specialistul trage un semnal de alarma si spune ca vom vedea consecintele peste zece zile.

Monica Pop face anuntul crunt. Ce se intampla in Romania imediat dupa alegeri: este devastator pentru noi

Miercuri seara la Sinteza Zilei, Managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, reputatul medic, Monica Pop, a spus ce se va intampla cu numarul infectarilor cu noul coronavirus din cauza alegerilor parlamentare. Ce se intampla cu Romania dupa alegeri Miercuri, la Antena 3, medicul oftalmolog Monica Pop a afirmat ca numarul de infectari cu noul .

Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania. Sotul ei a facut infarct. Afla mai multe detalii

Daiana Anghel trece prin clipe grele, dupa ce sotul ei, Sorin Gontea, a facut infarct. Aceasta a fost cea care le-a dat vestea fanilor chiar pe contul ei de Instagram. Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania Astfel ca Daiana Anghel le-a povestit urmaritorilor sai de pe Instagram ca sotul ei, Sorin Gontea, a .

Amenzi pentru bistriteni iesiti din zona carantinata pentru poze si apa de izvor

Jandarmii montani de la Colibita, zona turistica situata la poalele Muntilor Calimani, au aplicat patru amenzi unor bistriteni care au iesit din zona carantinata pe motiv ca acorda asistenta unor persoane varstnice sau pentru asigurarea unor bunuri de.

Amenzi pentru bistriteni iesiti din zona carantinata, la Colibita

Jandarmii montani de la Colibita, zona turistica situata la poalele Muntilor Calimani, au aplicat patru amenzi unor bistriteni care au iesit din zona carantinata pe motiv ca acorda asistenta unor persoane varstnice sau pentru asigurarea unor bunuri de stricta necesitate, dar in schimb au facut sedinte foto si s-au aprovizionat cu apa de izvor, potrivit informarii remise, marti, de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, transmite Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )