Libnet.ro
UNICEF

15:15

Bautura care te face bine in cel mai scurt timp, daca te doare stomacul. Este atat de simplu

Playtech Playtech,
Bautura care te face bine in cel mai scurt timp, daca te doare stomacul. Este atat de simplu

Faptul ca mancam haotic, cu portii cand prea mari si cand prea mici, ne poate afecta sanatatea. Deseori, facem alegeri alimentare neinspirate, care alaturi de ritmul de viata alert si stresant ne fac sa ne alegem cu dureri de stomac, iar in unele cazuri se poate ajunge la gastrite sau la ulcere. Bautura care te . continuă pe Playtech

Care a fost cel mai bizar accident din lume. Un motociclist a avut un soc, in timp ce conducea linistit pe strada

Moment terifiant, un motociclist este lovit de un pacient sinucigas care a sarit dintr-un spital si a aterizat pe el. Totul fusese prins pe camerel de luat vederi din provincia chineza Guangxi. Care a fost cel mai bizar accident din lume Dailymail relateaza momentul unuia dintre cele mai bizare accidente din lume, in care este .

Fructele care au cel mai mult zahar! Oamenii trebuie sa le ocoleasca daca vor sa fie sanatosi

Fructele si legumele sunt extrem de importante pentru sanatatea organismului uman. Dar nu toate ne fac bine, mai ales daca avem si alte boli sau afectiuni. Fructele care au cel mai mult zahar trebuie ocolite de cei care au probleme de metabolism sau sufera de inflamatii. Fructele care au cel mai mult zahar Pentru un .

Daniel Funeriu: Salut executia lui Cristian Preda din PLUS. E cel mai toxic personaj non-PSD care a populat politica din Romania

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, scrie, intr-o posater pe Facebook, ca saluta demisia lui Cristian Preda din PLUS, partidul condus de Dacian Ciolos. Funeriu afirma despre Preda ca este cel mai.

Cel mai popular joc online se inchide: motivul din spatele disparitiei FarmVille

Pana nu demult, FarmVille a fost cel mai popular joc de pe internet, cu milioane de fani in fiecare colt al mapamondului. Din pacate, va disparea pentru totdeauna. in momentul in care au fost.

VIDEO Alexandru Mitrita a inscris cel mai rapid gol din istoria echipei sale - Dubla pentru roman

A avut nevoie de un an pentru a inscrie din nou in MLS, insa atunci cand a facut-o a intrat in istorie: Alexandru Mitrita a marcat cel mai rapid gol al echipei New York City FC. Romanul a fost omul partidei cu Cincinnati, scor 4-0, in care a punctat de doua ori.

STUDIU BOSTON CONSULTING GROUP: Asigurarile - al patrulea cel mai afectat sector la nivel global in contextul pandemiei

Industria asigurarilor a fost al patrulea cel mai afectat sector din economie, fiind depasit doar de hoteluri si agrement, banci si energie.

Cel mai longeviv primar din Alba, reales in functie, in Santimbru

Liberalul Ioan Iancu Popa a castigat un al optulea mandat in comuna Santimbru, cu 58,37% din voturi, acesta fiind cel mai longeviv primar din judetul Alba. Ioan Iancu Popa a avut 833 de voturi din 1. 427 valabil e.

Bautura care ajuta bolnavii de cancer colorectal - Si tu o consumi zilnic si nu stiai cat e de benefica. Medic: Consumul nu e deloc nociv

Cafeaua are mai multe proprietati care pot fi active impotriva cancerului. Se pare ca aceasta licoare ar avea mai multe proprietati benefice pentru bolnavii de cancer colorectal.

Primar din Dolj, mort la scurt timp dupa ce a aflat ca a castigat un nou mandat

Primarul comunei Sadova din judetul Dolj, Eugen Safta PMP), care a castigat un nou mandat, a murit in noaptea de duminica spre luni, la putin timp dupa ce a aflat rezultatul alegerilor.

Dolj: Primarul comunei Sadova a murit la scurt timp dupa ce a aflat ca a castigat un nou mandat de edil

Primarul comunei doljene Sadova, Eugen Safta, a murit in noaptea de duminica spre luni, la putin timp dupa ce obtinuse un nou mandat de edil in urma alegerilor locale din 27 septembrie, inormeaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )