Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cine voteaza mai mult in Romania, femeile sau barbatii? Categoria cu prezenta cea mai mare la vot. Date oficiale

Playtech Playtech,
Cine voteaza mai mult in Romania, femeile sau barbatii? Categoria cu prezenta cea mai mare la vot. Date oficiale

Daca stramotii nostri au fost nevoiti sa lupte pentru a avea drept de vot, noi ne-am nascut deja cu acest privilegiu, iar asta, printre altele, ne ajuta sa ne integram in randul statelor civilizate. Cu toate acestea, faptul ca am avut deja dreptul sa ne exercitam optiunea politica odata cu implinirea varstei de 18 ani . continuă pe Playtech

Raspunsuri la una dintre marile dileme: cu cine semeni mai mult, cu mama sau cu tata?

Dintr-un fel de simt al responsabilitatii fata de egalitate, ne spunem de multe ori ca suntem produsul, in egala masura, al ambilor parinti. Dar nu este intotdeauna cazul. Dar, in.

AUREL BERNAT, BT ASSET MANAGEMENT: Cu 50 de lei poti sa investesti in mai mult de 20 de companii, prin fonduri

Valoarea minima pentru a investi intr-un fond de investitii este extrem de mica, marele avantaj al fondurilor fiind ca, cu 50 de lei, poti sa investesti in mai mult de 20 de companii din tara noastra sau din afara, a spus ieri Aurel Bernat, CEO al BT Asset Management, in cadrul Summitului Administratorilor de Fonduri din Romania.

Fructele care au cel mai mult zahar! Oamenii trebuie sa le ocoleasca daca vor sa fie sanatosi

Fructele si legumele sunt extrem de importante pentru sanatatea organismului uman. Dar nu toate ne fac bine, mai ales daca avem si alte boli sau afectiuni. Fructele care au cel mai mult zahar trebuie ocolite de cei care au probleme de metabolism sau sufera de inflamatii. Fructele care au cel mai mult zahar Pentru un .

Cum voteaza prahovenii. Orasul in care barbatii tineri au fost mai harnici decat femeile

Femeile cu varsta cuprinsa intre 45 si 64 de ani sunt cele mai harnice alegatoare din Prahova, conform unei statistici actualizate in timp real de Autoritatea Electorala Permanenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )