Libnet.ro
UNICEF

21:45

CTP, previziune incredibila. Decizia lui Klaus Iohannis, dupa ce AUR e marele castigator al acestor alegeri

Playtech Playtech,
CTP, previziune incredibila. Decizia lui Klaus Iohannis, dupa ce AUR e marele castigator al acestor alegeri

Alegerile parlamentare de anul acesta au produs una din cele mai mari surprize. Coalitia AUR, perdantul declarat, a reusit sa treaca pragul de 5%, intrand in Parlamentul Romaniei. Vechile aliante s-au destramat, iar altele noi sunt in pregatire. Desi cu aproape un procent peste PNL, PSD nu va reusi sa faca vreo alianta, iar PNL . continuă pe Playtech

BREAKING NEWS! Nicolae Ciuca a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnat premier interimar de presedintele Klaus Iohannis, dupa demisia lui Ludovic Orban. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia.

Digi24: Scenariile guvernarii dupa socul de duminica. Unde gaseste PSD martieni pentru a guverna si ce variante are Klaus Iohannis

Dupa ce ultimele voturi vor fi numarate, iar Biroul Electoral Central va anunta rezultatele finale ale alegerilor parlamentare 2020, presedintele Klaus Iohannis va convoca la Palatul Cotroceni consultari cu partidele care au intrat in Parlament.

Greseala fatala facuta de Klaus Iohannis inainte de alegeri. Ce se intampla acum cu PNL

Klaus Iohannis a facut o greseala fatala inainte de alegerile Parlamentare 2020. Ce se intampla acum cu PNL, vedeti in articolul de mai jos. Ce a gresit Klaus Iohannis inainte de alegerile Parlamentare. A schimbat soarta PNL in sondaje Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o greseala fatala inainte de alegerile Parlamentare 2020. Dupa o .

Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa alegerile parlamentare, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Este vorba de prima declaratie a sefului statului dupa alegerile parlamentare de duminica, unde rezultatele provizorii indica o victorie a PSD, dar fara conturarea unei majoritati de stanga.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa alegeri: PSD poate ramane in afara actului de decizie politica

Presedintele Klaus Iohannis a facut, luni seara, primele declaratii in legatura cu rezultatele alegerilor parlamentare din 6 decembrie si estimat ca noul guvern va fi sustinut de o alianta de centru-dreapta.

VIDEO Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa parlamentare: Se cristalizeaza rapid o coalitie de centru dreapta care va putea propune un guvern PSD poate in fine sa ramana in afara deciziei politice

Partidele de centru dreapta au obtinut peste 50% din voturi la alegerile parlamentare si se cristalizeaza rapid o coalitie din acest spectru politic care va putea propune un guvern, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, in prima declaratie dupa parlamentarele de duminica, in care PSD este pe primul loc, cu aproape 30%, urmat de PNL 25,53%) si USR-PLUS 15,53%).

Prima reactie a lui Klaus Iohannis: PSD a scazut dramatic. Se cristalizeaza o coalitie de centru-dreapta care sa propuna un guvern de coalitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in prima reactie dupa alegerile parlamentare de duminica, faptul ca se contureaza un guvern de centru-dreapta, formatiunile de dreapta fiind adevaratele castigatoare ale competitiei, cu toate ca PSD e pe primul loc.

Klaus Iohannis face primele declaratii in urma alegerilor parlamentare 2020, in direct pe B1 TV, de la ora 18:00

Klaus Iohannis va oferi prima reactie dupa comunicarea rezultatelor alegerilor parlamentare din 2020. Declaratiile presedintelui vor putea fi urmarite in aceasta seara, de la ora 18:00, in direct, pe B1.

Klaus Iohannis face primele declaratii in urma alegerilor parlamentare 2020, in direct pe B1 TV, de la ora 18:00

Klaus Iohannis va oferi prima reactie dupa comunicarea rezultatelor alegerilor parlamentare din 2020. Declaratiile presedintelui vor putea fi urmarite in aceasta seara, de la ora 18:00, in direct, pe B1.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu primarul general Nicusor Dan, la ora 11.30, la Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sambata, ora 11. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Dupa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )