Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce se va intampla cu Angela Merkel in curand. Mii de romani din Germania trebuie sa stie

Playtech Playtech,
Ce se va intampla cu Angela Merkel in curand. Mii de romani din Germania trebuie sa stie

CDU este principalul partid de guvernamant din Germania. Acesta urmeaza sa treaca azi prin alegeri interne, ca sa-si aleaga un nou lider, care va fi succesorul Angelei Merkel. UPDATE: Sefia CDU a fost castigata de catre Armin Laschet. Centristul, unul dintre aliatii Angelei Merkel, a fost ales succesor la conducerea principalului partid de guvernamant din . continuă pe Playtech

Angela Merkel si Annegret Kramp-Karrenbauer asteapta determinare din partea viitorului lider CDU

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si Annegret Kramp-Karrenbauer, ministru al Apararii si presedintele in functie al Uniunii Crestin-Democrate CDU, centru-dreapta), au pledat vineri seara, pentru unitate si au declarat ca asteapta determinare din partea viitorului lider al partidului, potrivit Mediafax.

Gheorghe Dimitrescu, consulul din Germania urmarit penal alaturi de Liviu Dragnea, a fost retras din functie, de catre premierul Florin Citu

Gheorghe Dimitrescu, consulul Romaniei de la Bonn, din Germania, urmarit penal alaturi de fostul sef al PSD Liviu Dragnea, a fost revocat din functie, de catre premierul Florin Citu. Informatia a fost.

Covid: Merkel solicita restrictii semnificativ inasprite in Germania

Cancelarul Angela Merkel a pledat joi seara pentru restrictii semnificativ inasprite in Germania in fata pandemiei de Covid-19 si a solicitat o intalnire a autoritatilor saptamana viitoare, a declarat pentru AFP o sursa apropiata partidului ei.

MAE explica de ce muncitorii romani din Marea Britanie platesc taxa de 55 de lire pentru solicitarile de viza de munca

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca masura platii taxei de 55 de lire pentru solicitarile de viza de munca nu vizeaza in mod direct muncitorii romani, intrucat in aceasta situatie juridica se regasesc si cetatenii celorlalte state membre ale Uniunii Europene care au ratificat versiunea din 1996 a Cartei Sociale Europene si nu cea din 1961.

Europarlamentar USR-PLUS: Muncitorii sezonieri romani din Marea Britanie platesc o taxa de 55 de lire de care sunt scutiti lucratorii din alte state UE

Romanii care doresc sa lucreze temporar in Marea Britanie platesc o taxa de 55 de lire care nu este aplicata si la muncitori sezonieri din alte state ale Uniunii Europene, spune europarlamentarul USR-PLUS Dragos Pislaru, fost ministru al muncii in guvernul Ciolos.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )