Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Playtech Playtech,
Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, dupa vizita la Spitalul Universitar: Vom reforma sistemul de sanatate dupa alegeri, cand vom avea un Guvern sprijinit solid din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa vizita de la Spitalul Universitar, ca reforma din sanatate va fi inceputa doar dupa alegeri, cand PNL va avea un Guvern sprijinit solid din Parlament.

Iohannis, despre riscul ca numarul cazurilor de COVID sa creasca dupa alegeri: Nu ne asteptam la asta, dintr-un motiv foarte simplu. Suntem bine pregatiti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca nu exista riscul ca numarul cazurilor de COVID-19 sa creasca dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie, avand in vedere ca autoritatile au luat toate.

Klaus Iohannis, raspuns scurt despre redeschiderea pietelor: Legea nu a ajuns la mine!

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii dupa vizita la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Printre altele, acesta a vorbit si despre vaccinul anti-COVID care ar putea fi disponibil la inceputul anului viitor.

Klaus Iohannis: Este posibil ca la inceputuluianului sa avem doua, trei, poate chiar patru tipuri de vaccin anti-COVID. Am facut pasi importanti in directia consolidarii strategiei de vaccinare. Este deja aprobata in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni, noi declaratii despre camapnia de vaccinare anti-COVID-19. Seful statului a anuntat ca este posibil ca la inceputul anului sa fie disponibile pe piata mai multe.

Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Alegerile parlamentare bat la usa. Mai este exact o saptamana pana la momentul zero. Zvonurile despre un lockdown sunt din ce in ce mai multe. Premierul Ludovic Orban a iesit, din nou, in fata populatiei, in incercarea de a dezminti aceste informatii. Premierul Ludovic Orban dezminte lockdownul de dupa alegeri Exista multe voci, politicieni si .

Raed Arafat, facut cavaler de presedintele Klaus Iohannis

Medicul Raed Arafat a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler.

Presedintele Klaus Iohannis: Niciodata in ultimele decenii nu am intampinat 1 Decembrie cu atata ingrijorare. Gandurile noastre se indreapta catre eroii acestui an, personalul medical, dar si catre victimele pandemiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Zilei Nationale in cadrul ceremoniei de la Arcul de Triumf, dupa intonarea imnului national si dupa cea depus o coroana de flori i.

Klaus Iohannis: Nu ne asteptam la o crestere a infectarilor dupa alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis spune ca prezenta la vot duminica viitoare nu reprezinta un risc de infe.

Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de promisiuni, Romania e acum nu doar mai bine condusa, dar are si o viziune clara privind dezvoltarea economica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca Romania, la fel ca restul statelor, este inca afectata de epidemia de coronavirus, dar putem trece si peste asta daca suntem hotarati in deciziile.

Klaus Iohannis viziteaza statia Jupa, dupa finalizarea primei etape a gazoductului BRUA

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, sambata, in judetul Caras-Severin, Statia de comprimare gaze .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )