Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Iliescu, descoperire uluitoare chiar in ziua alegerilor. Sotia lui a spus tot ce s-a intamplat azi

Playtech Playtech,
Ion Iliescu, descoperire uluitoare chiar in ziua alegerilor. Sotia lui a spus tot ce s-a intamplat azi

Ziua alegerilor parlamentare 2020 nu a fost lipsita de evenimente marcante. Unul dintre ele a fost constatat chiar de Ion Iliescu, dar povestit de sotia sa, Nina. Ca urmare a acestuia, din spusele partenerei, fostul presedinte va sari peste exercitiul democratic din 6 decembrie. Ion Iliescu nu voteaza la aceste alegeri. Explicatiile sotiei: Ne invatam . continuă pe Playtech

Horoscop 6 decembrie 2020. Ce iti rezerva astrele chiar in ziua alegerilor parlamentare

Horoscop 6 decembrie 2020. Ca in fiecare zi, astrele vin cu surprize noi pentru nativii din zodiac. Azi, chiar in ziua alegerilor parlamentare din 2020, astrele au decis numerele norocoase ale zilei. Acestea sunt 4, 23, 34 si 45. Culorile zilei de azi, duminica, 6 decembrie, sunt galben si auriu. Horoscop 6 decembrie 2020 Berbec .

Ion Iliescu nu voteaza la alegerile parlamentare 2020. Fostul sef de stat si sotia s-au speriat teribil

Ion Iliescu spune pas si alegerilor parlamentare 2020. Fostul presedinte al Romaniei nu a mai solicitat urna mobila, asta dupa ce la locale a procedat la fel. Sotia lui Ion Iliescu, Nina, a dezvaluit.

Ion Iliescu a anuntat ca nu va vota la alegerile parlamentare 2020. Care este motivul

Ion Iliescu a anuntat ca nu va vota la alegerile parlamentare 2020. Iar motivul pentru care fostul presedinte nu-si exercita dreptul la vot a fost explicat chiar de catre sotia lui, Nina.

Alegeri parlamentare 2020. De ce nu voteaza Ion Iliescu la aceste alegeri

Alegeri parlamentare 2020. Nina Iliescu, sotia lui Ion Iliescu, a declarat ca fostul presedinte nu va vota la aceste alegeri pentru a nu se infecta cu coronavirus.

Ce se intampla cu restrictiile in ziua alegerilor. Raed Arafat a facut anuntul chiar azi

In data de 6 decembrie, ziua alegerilor parlamentare, cetatenii care au drept de vot vor putea sa circule fara restrictii intre orele 0. Acest anunt a fost facut de Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Ce se intampla cu restrictiile in ziua alegerilor Hotararea CNSU a trecut si in cadrul ei sunt doua .

Sociologul Marius Pieleanu, anunt important in ziua alegerilor parlamentare: Se naste un nou partid

Directorul Avangarde, Marius Pieleanu, afirma ca in urma alegerilor parlamentare se va naste un nou partid, conservator crestin. Potrivit sociologului, numarul femeilor care voteaza la alegerile parlamentare 2020 e mult mai mic decat al barbatilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )