Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce legatura este, de fapt, intre Nicusor Dan si Elena Udrea. S-a aflat dupa alegeri

Playtech Playtech,
Ce legatura este, de fapt, intre Nicusor Dan si Elena Udrea. S-a aflat dupa alegeri

Dezvaluirea facuta dupa alegerile locale din 2020. intre Nicusor Dan, cel care a castigat la alegerile locale si Elena Udrea exista o legatura nestiuta. Ce legatura este intre Nicusor Dan si Elena Udrea in urma primelor rezultate, Elena Udrea a dezvaluit ce legatura exista intre ea si castigatorul alegerilor pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Gabriela . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

ELENA UDREA: Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea

Elena Udrea a afirmat, duminica seara, ca a votat cu Traian Basescu si PMP, dar a constatat ca s-a votat noul, asa cum in 2004 se vota PD. &171;Noul &187;de atunci a devenit &171;vechiul &187;, a afirmat Udrea, adaugand ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea.

Elena Udrea: Le urez succes celor care au castigat azi, chiar daca eu am votat cu Traian Basescu si PMP

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a afirmat, duminica seara, ca a votat cu Traian Basescu si PMP, dar a constatat ca s-a votat noul, asa cum in 2004 se vota PD. Noulde atunci a devenit vechiul, a afirmat Udrea, adaugand ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea.

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

Nicusor Dan: Este ziua de nastere a noului Bucuresti ii asigur pe bucuresteni ca vom colabora cu ei; PMB nu poate fi condusa in stilul Elena Ceuseascu

Candidatul sustinut de PNl si USr PLUS entru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor, ca este ziua de nastere a noului Bucuresti.

Nicusor Dan, intalnire de gradul zero cu Klaus Iohannis. Ce au discutat, de fapt

Alegerile locale se apropie, iar ochii tuturor bucurestenilor sunt atintiti catre cei doi candidati preferati pentru a ocupa postul de primar general: Gabriela Firea si Nicusor Dan. Candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS a avut o intalnire de gradul zero cu presedintele Klaus Iohannis. Iata despre ce au discutat cei doi! Nicusor Dan si .

Ultimele contre de campanie. Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti Ce a spus Gabriela Firea

Cu elicopterul pregatit si primaria inchisa de azi pana duminica, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti, spune candidatul Nicusor Dan despre ultima interventie a contracandidatei sale, edilul Gabriela Firea. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, continua candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS. De cealalta parte a baricadei, Gabriela Firea a sustinut ca PNL si USR au incercat sa isi invete membrii din sectiile de votare sa anuleze voturile mele.

NICUSOR DAN: Cu elicopterul pregatit si Primaria inchisa, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea de pertpetuarea minciunilor de campanie si imprastiere de fake-news-uri, printr-o postare pe Facebook.

Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit si Primaria inchisa, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea, primarul in functie, ca revarsa rauri de minciuni, inventii absurde si elucubratii. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, iar despre mine puteti afla ca am terorizat un oras intreg, a afirmat Nicusor Dan.

Nicusor Dan a votat: Competitia asta electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a votat cu sete, spunand ca vrea sa scoata din primarie caracatita de interese si ca aceasta competitie electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )