Libnet.ro
UNICEF

14:30

Miliarde de euro, imprumutate inainte de alegeri: cand trebuie sa-i dam inapoi

Playtech Playtech,
Miliarde de euro, imprumutate inainte de alegeri: cand trebuie sa-i dam inapoi

Cu cateva zile ramase pana la alegerile parlamentare, Romania a mai imprumutat 2,5 miliarde de euro, intr-unul dintre cei mai pagubosi ani pentru viitorul acestei tari. Viitorul tarii. continuă pe Playtech

Cand trebuie sa bei cafeaua, de fapt. Toti romanii faceau o mare greseala pana acum

Specialistii in domeniul nutritionismului au ajuns la concluzia cand trebuie, de fapt, bauta cafeaua. Astfel, se poate observa ca toti romanii faceau o mare greseala pana acum. S-a aflat cand este bine sa se bea cafeaua de dimineata. inainte sau dupa micul dejun? Nutritionistii au stabilit de comun acord cand este bine, de fapt, sa .

3 miliarde euro de la Bruxelles, pentru sustinerea somajului tehnic

Comisia Europeana a alocat, ieri, 3 miliarde euro Romaniei, in cadrul celei de-a treia transe a sprijinului financiar acordat prin intermediul Instrumentului SURE. Pe langa tara noastra, au mai primit ieri sprijin de la Bruxelles inca patru state: Belgia - 2 miliarde euro, Ungaria - 200 de milioane euro, Portugalia - 3 miliarde euro si Slovacia - 300 de milioane euro.

Romania a imprumutat 2,5 miliarde euro de pe pietele externe pe 9 si 20 de ani

Romania a imprumutat 2,5 miliarde euro de pe pietele externe pe 9 si 20 de ani, emisiunea avand loc pe 24 noiembrie, conform unui comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP). Subscrierea a fost de 11,6 miliarde EUR, prin participarea unui numar de peste 650 de investitori. Fondurile aferente acestei tranzactii au fost incasate miercuri, 2 decembrie.

Ministerul Finantelor: Romania a atras 2,5 miliarde euro de pe pietele externe

Romania a atras 2,5 miliarde euro de pe pietele externe de capital, prin emisiunea de euroobligatiuni lansata in data de 24 noiembrie 2020, anunta Ministerul Finantelor Publice.

Romania primeste 3 miliarde euro de la Comisia Europeana prin instrumentul SURE

8,5 miliarde euro a alocat institutia europeana in cadrul celei de-a treia transe a sprijinului fina.

Romania imprumuta 3 miliarde de euro pentru unele masuri sociale. Cand trebuie returnati banii

Comisia Europeana a alocat suma de 8,5 miliarde de euro in cadrul celei de a treia transe a sprijinului financiar acordat unui numar de cinci state membre prin intermediul Instrumentului SURE.

Ce amenda primesti daca nu ai cauciucuri de iarna. Pana cand trebuie sa schimbi anvelopele pentru sezonul rece

A sosit si luna decembrie, iar din punct de vedere calendaristic, iarna a inceput in mod oficial, chiar daca anul acesta au mai fost prezente ninsori, in Romania, si inainte de aceasta data. Sezonul rece aduce.

Romania si alte 4 state membre au primit transa de 8,5 miliarde euro din imprumutul acordat de CE

A treia transa, in valoare de 8,5 miliarde de euro, din imprumutul acordat in cadrul instrumentului SURE, a fost platita marti de Comisia Europeana catre cinci state membre. Mai exact, Romania a primit.

Cinci state membre, inclusiv Romania, au primit transa de 8,5 miliarde euro din imprumutul acordat de CE

Comisia Europeana a platit azi a treia transa, in valoare de 8,5 miliarde de euro, din imprumutul acordat in cadrul instrumentului SURE, catre cinci state membre, se arata intr-un comunicat al Executivul comunitar, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )