Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Pop, mesaj dur inainte de alegeri. Ce sustine ca se poate intampla dupa parlamentare

Playtech Playtech,
Monica Pop, mesaj dur inainte de alegeri. Ce sustine ca se poate intampla dupa parlamentare

In ultimul timp, medicul Monica Pop a avut mai multe declaratii dure la adresa autoritatilor in privinta masurilor luate in contextul pandemiei. Acum, inainte de alegerile parlamentare, aceasta revine cu un nou mesaj. Vom avea un Craciun online. Monica Pop, mesaj inainte de alegerile parlamentare 2020: Ar fi trebuit amanate. Numarul va creste, lucru care . continuă pe Playtech

Monica Pop face anuntul crunt. Ce se intampla in Romania imediat dupa alegeri: este devastator pentru noi

Miercuri seara la Sinteza Zilei, Managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, reputatul medic, Monica Pop, a spus ce se va intampla cu numarul infectarilor cu noul coronavirus din cauza alegerilor parlamentare. Ce se intampla cu Romania dupa alegeri Miercuri, la Antena 3, medicul oftalmolog Monica Pop a afirmat ca numarul de infectari cu noul .

Dr. Monica Pop: Cu siguranta va creste numarul de infectari dupa alegeri. Iar asta va duce la un Craciun online

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, a afirmat, miercuri, la Antena 3, ca numarul de infectari va creste din cauza alegerilor parlamentare, iar acest fapt se va rasfrange asupra modului in care romanii vor petrece Craciunul.

Dr. Monica Pop, revoltata: Cate victime a facut acest act, in pandemia COVID?! Se doreste musamalizarea acum. DNA, nimic?

Medicul Monica Pop se arata revoltata de faptul ca multi romani au purtat masti neconforme in aceasta pandemie de coronavirus si cere pedepsirea celor care se fac responsabili de aceasta achizitie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )