Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pedeapsa aspra dupa ce a pierdut alegerile. Cum s-a razbunat un primar pe localnici, dupa ce i-au reprosat ca nu a facut nimic pentru ei

Playtech Playtech,
Pedeapsa aspra dupa ce a pierdut alegerile. Cum s-a razbunat un primar pe localnici, dupa ce i-au reprosat ca nu a facut nimic pentru ei

Tensiuni mari dupa alegeri in judetul Giurgiu. Un primar din satul Vlad Tepes, comuna Comana, le-a venit de hac oamenilor care nu i-au recunoscut meritele. Dupa ce i-au reprosat ca nu a facut nimic in folosul comunitatii, primarul satului si-a luat jucariile si a plecat. Oamenii s-au trezit fara banci la poarta Nemultumitului i se . continuă pe Playtech

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

Marian Oprisan, prima reactie dupa ce a pierdut alegerile in Vrancea: Am sufletul impacat

Marian Oprisan, baronul PSD invins in alegerile locale organizate duminica, a avut o prima reactie dupa ce a pierdut presedintia CJ Vrancea. Marian Oprisan a postat luni un mesaj pe Facebook in care sustine.

Gabriela Firea dezvaluie adevaratul motiv pentru care a pierdut alegerile. Ce raspuns a primit de la Ludovic Orban

Tensiunea alegerilor continua si dupa aflarea rezultatelor oficiale. Gabriela Firea nu se ascunde sa arate cu degetul vinovatii care i-au sapat groapa si au vrut sa o elimine de la Primaria Capitalei. Cu toate acestea, fostul edil isi accepta infrangerea cu capul sus si da asigurari ca va continua sa lupte in folosul cetatenilor. Cum .

Primul primar de culoare din Romania nu a fost sa fie. De ce crede congolezul ca a pierdut alegerile

Alegatorii din comuna Buturugeni Giurgiu), l-au gasit pe buletinul de vot, la alegerile locale de duminica, pe Raymond Eminga. Congolezul nu a reusit sa castige lupta pentru functia de primar. De ce crede congolezul ca a pierdut alegerile Doua dintre masurile pe care Raymond Eminga le-ar fi luat daca ar fi iesit primar ar fi .

Florentin Pandele, despre motivele pentru care Gabriela Firea a pierdut alegerile: PSDare in curte o gaina care face 4 oua pe zi si nu i-a mai dat mancare! Vin parlamentarele, sa vedeti cum se pune PSD-ul cu graunte pe gaina

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari si sotul Gabrielei Firea, a vorbit, luni seara, intr-o emisiune televizata, despre motivele pentru care aceasta a pierdut alegerile locale pentru Primaria Capitalei.

Nicolae Robu a dezvaluit ce a simtit cand si-a dat seama ca a pierdut alegerile: Am fost inundat de o liniste dumnezeiasca

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, inca in functie pana la preluarea mandatului de catre primarul ales, a dezvaluit marti care ii sunt planurile de viitor. Totodata, Robu a dezvaluit ce a simtit in momentul in care si-a dat seama ca a pierdut alegerile.

Claudiu Bleont a pierdut alegerile pentru Primaria Belis: Castigator a fost declarat actualul primar, condamnat recent pentru coruptie

Actorul Claudiu Bleont a pierdut alegerile pentru primaria comunei clujene Belis. Candidat din partea PNL pentru functia de primar, Bleont a fost votat de 154 de alegatori dintre cei peste 1. 100 de cetateni cu dr.

NEAMT: Un primar aflat in functie de 30 de ani a pierdut alegerile de duminica

Cel mai longeviv primar din judetul Neamt, Doinel Grumezescu, aflat in functie de 30 ani, a pierdut alegerile la scrutinul de duminica, anunta Agerpres.

Reactia lui Nicolae Robu dupa ce a aflat ca a pierdut alegerile pentru Primaria Timisoara

Nicolae Robu PNL) si-a recunoscut infrangerea in alegerile pentru primaria Timisoarei in fata lui Dominic Fritz USR PLUS). Acesta a pus ca a fost optimist pana in ultimul moment.

Nicolae Robu demisioneaza de la conducerea filialei PNL Timis, dupa ce a pierdut alegerile in fata lui Dominic Fritz

Nicolae Robusi-a recunoscutinfrangerea in cursa pentru un nou mandat la Primaria Timisoara. Fotoliul acestuia va fi ocupat de acum inainte de tanarul Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS. in acest.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )