Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Playtech Playtech,
Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020. continuă pe Playtech

Subiectele zilei: Cu ce ramane Traian Basescu dupa aceasta candidatura. Ipotezele din care iese sifonat; O noua schema in industria carnii: Romani si studenti adusi ilegal in Germania

SUA, China, ONU si mizele politice gobale. Care sunt marile mize politice globale? Ecologie, multiculturalism, multilateralism, afirma stanga apuseana. in fapt, in cauza e viitorul vestului. Cine este legatura dintre Dana Budeanu, Traian Basescu si Gabriela Firea. Fostul presedinte al Romaniei a criticat-o pe Gabriela Firea, pe care a numit-o corupta, dar a contestat.

Prima reactie din interiorul PSD dupa ce Nicusor Dan a castigat Primaria Capitalei

Vom astepta numaratoarea voturilor, a spus liderul PSD Marcel Ciolacu.

EXCLUSIV Prima reactie a fiului lui Brigitte Sfat dupa ce mama lui a fost batuta crunt de Pastrama: Si-a meritat-o

Robert este intr-un scandal continuu cu mama lui si considera ca Brigitte merita tot ceea ce i se intampla. in plus, fiul femeii ii ia apararea lui Florin Pastrama dupa ce au fost publicate imaginile in care acesta o bate pe mama sa, intr-o parcare a unui supermarket. Brigitte, batuta in plina strada de sotul .

Traian Basescu: Ne-am fi dorit mai mult, dar suntem multumiti ca n-am ajuns ca partidele lui Tariceanu sau Ponta il felicit pe Nicusor Dan Doamna Firea, ati pierdut, nu e ca la mine cu Geaona

Traian Basescu sustine o prima declaratie dupa inchiderea urnelor la alegerile locale din 2020, la care a candidat din partea PMP pentru postul de Primar General al Capitalei. Practic, am realizat scorul de.

Prima reactie a lui CTP cand a vazut rezultatele exit-poll. Ce s-a intamplat, de fapt, cu votul romanilor

Ca toti romanii, si Cristian Tudor Popescu a mers la vot. Acesta a delcarat ca a mers la vot aidoma unui peste care este aruncat pe mal si se sufoca. Un vehement critic al politicii prost facute, si de data asta a reactionat pe masura. Prima reactie a lui CTP cand a vazut rezultatele exit-poll .

Traian Basescu in hohote de ras dupa aflarea scorului: Nicusor Dan nu isi va prelua mandatul...

Traian Basescu a avut primele reactii dupa aflarea exit poll-ului la alegerile locale in Bucuresti.

Nicusor Dan, prima reactie dupa aflarea scorului: Sunt mai bucuros pentru bucuria voastra!

Nicusor Dan a avut prima reactie dupa aflarea exit poll-ului la alegerile locale in Bucuresti.

Ludovic Orban, prima reactie dupa plangerea la DNA pentru continuarea campaniei: imi petrec ziua de sambata unde doresc

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa cePartidul Social Democrat PSD) a anuntat prin vocea liderului social-democratilor, Marcel Ciolacu, ca va depune o plangere la Directia Nationala.

Cu ce ramane Traian Basescu dupa aceasta candidatura.Ipotezele din care iese sifonat

Si totusi, Traian Basescu pare sa nu-si fi calculat tocmai bine pasii atunci cand s-a aruncat in competitia pentru Primaria Generala. Din trei deznodaminte posibile, singurul care il avantajeaza este putin probabil sa se intample, iar din celelalte doua iese destul de sifonat.

Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea. A fost data afara, impreuna cu Mihaela Radulescu

Anul acesta la Alegerile Locale, pentru un al treilea mandat, candideaza si Traian Basescu. Fostul presedinte, in ultima sa interventie, a recurs la armele grele, dezvalund lucruri din trecutul Gabrielei Firea. Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea Alegerile Locale de anul acesta sunt atipice, din mai multe puncte de vedere. Odata din cauza crizei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )