Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat a dat cea mai crunta veste pentru cetateni. Ce se va intampla in Romania chiar inainte de sarbatori

Playtech Playtech,
Raed Arafat a dat cea mai crunta veste pentru cetateni. Ce se va intampla in Romania chiar inainte de sarbatori

Raed Arafat a afirmat cu putin timp inainte de alegeri in ce situatie se afla Romania, dar si ce masuri vor lua autoritatile in viitorul apropiat, avand in vedere evolutia nefavorabila a cazurilor de COVID-19. Seful DSU si-a exprimat retinerea cu privire la limitarea grupurilor in preajma sarbatorilor, afirmand ca o restrictie vizavi de ce . continuă pe Playtech

Ultima salva de critici la adresa Chinei din partea administratiei Trump. Directorul serviciului de informatii al SUA: China, cea mai mare amenintare pentru democratie

Directorul serviciului national de informatii al SUA Director of National Intelligence DNI), John Ratcliffe, si-a intensificat criticile la adresa Beijingului, calificand China drept cea mai mare amenintare pentru democratie si libertate in lume dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, care ar tinde spre o dominatie globala, relateaza AFP si Reuters.

De ce sa votezi PNL. Guvernul Orban: cea mai mare suma pentru investitii din ultimul deceniu

Cea mai mare problema a romanilor in ultimul an a fost criza sanitara provocata de noul coronavirus. Partidul National Liberal a devenit, fortat de aparitia crizei, partidul care a avut de luat cele mai dificile decizii la guvernare, atat in sanatate, cat si in economie si protectie sociala. 1,2 miliarde euro, fonduri europene nerambursabile, au finantat in acest an dotarea spitalelor din Romania si pentru 3 dintre spitalele regionale promise de PSD in urma cu 4 ani, s-au semnat contractele de finantare: Iasi investitie 500 mil. euro), Cluj investitie de 540 mil. euro) si Craiova 603 mil. euro).

Raed Arafat: Vaccinarea nu va fi obligatorie, dar cei vaccinati se vor bucura de mai multe drepturi. Seful DSU a declarat ca s-ar vaccina public anti-COVID

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat, in cursul serii de vineri, ca vaccinarea nu va fi obligatorie, insa cetatenii care se vor vaccina impotriva noului coronavirus se vor bucura de mai multe drepturi,.

Teoriile conspiratiei coronavirus, desfiintate de Raed Arafat si Valeriu Gheorghita

Radu Tudor a prezentat, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, topul celor mai raspandite fake news-uri despre coronavirus, dupa un studiu facut de prof. univ. dr. Alina Bargaoanu. Teoriile conspiratiei despre coronavirus au fost desfiintate de dr. Raed Arafat si lt. col. dr. Valeriu Gheorghita.

Cum ai voie sa petreci Craciunul la tine acasa. Raed Arafat a facut anuntul momentului

Vine o perioada dificila, starea de alerta va fi prelungita pe 14 decembrie. Exista riscul sa avem o crestere agresiva a cazurilor din ianuarie, a spus Raed Arafat. Vom putea petrece Craciunul in familie, fara restrictii privind numarul de invitati? Raspunsul sefului DSP. Raed Arafat, despre cum ai voie sa petreci Craciunul acasa. Anuntul momentului .

Ce se intampla cu restrictiile in ziua alegerilor. Raed Arafat a facut anuntul chiar azi

In data de 6 decembrie, ziua alegerilor parlamentare, cetatenii care au drept de vot vor putea sa circule fara restrictii intre orele 0. Acest anunt a fost facut de Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Ce se intampla cu restrictiile in ziua alegerilor Hotararea CNSU a trecut si in cadrul ei sunt doua .

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Chiar daca suntem intr-o descrestere usoara, totusi cazurile grave vin din urma

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca desi Romania se afla intr-o perioada in care se constata o scadere usoara a numarului de cazuri de coronavirus, presiunea.

Raed Arafat: Persoanele care se intorc in tara din zonele care necesita carantinare nu vor fi supuse masurii daca au fost infectate in ultimele 90 de zile

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat la sfarsitul sedintei de Guvern de vineri ca a fost adoptata Hotararea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta in baza careia s-a emis modificarea.

Ce interdictii vor avea cei care nu se vaccineaza. Raed Arafat a facut anuntul trist

Vaccinare nu va fi obligatiorie, insa cei care nu se vor imuniza impotriva covid vor avea cateva interdictii mari. De asemenea, Raed Arafa a anuntat ca este dispus sa se vaccineze in public daca asta va ajuta la convingrea populatiei sa o faca la randul ei. Vaccinarea anti-COVIS 19 nu va fi obligatorie, insa vine .

Ciolacu: Votul de la parlamentare, cea mai aspra palma democratica pentru un presedinte care nu si-a inteles atributiile

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pe Facebook in care le multumeste romanilor pentru scorul obtinut de PSD la alegerile parlamentare de duminica. Liderul PSD are si un mesaj pentru Klaus Iohannis, spunand ca votul este cea mai aspra palma democratica pentru un presedinte care nu si-a inteles atributiile. PSD: Orice mandat de formula guvernamentala formata de Orban si partidele de dreapta va fi lipsit de legitimitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )