Libnet.ro
UNICEF

16:30

Rezultate partiale alegeri locale 2020. Rasturnare de situatie dupa numararea voturilor in sectii

Playtech Playtech,
Rezultate partiale alegeri locale 2020. Rasturnare de situatie dupa numararea voturilor in sectii

Zi de foc in Bucuresti! Romanii au fost chemati la urne, la alegerile locale 2020, pentru a-si alege primarii, consilierii locali si consilierii de judet pentru urmatorii patru ani. Playtech. ro va prezina rezultatele partiale ale votului, conform datelor oferite exit poll-ul de la ora 21. UPDATE: Rezultate BEC situatie tensionata in Sectorul 1 si . continuă pe Playtech

Alegeri locale 2020. Dosar penal dupa o suspiciune de frauda la o sectie de votare din Petrosani

Alegeri locale 2020. Suspiciune de frauda la o sectie de votare din Petrosani. Doi alegatori au reclamat ca au primit buletine stampilate.

Alegeri locale 2020: Ancheta in Arges, dupa disparitia a 800 de buletine de vot

Cu o zi inainte de alegerile locale, in Curtea de Arges si intr-o comuna din judetul Arges au disparut cate 400 de buletine de vot, relateaza Adevarul.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 20:00. Rasturnare de situatie in cursa pentru Primaria Bucuresti

Sondajele publicate cu cateva zile inainte de alegerile locale de astazi, 27 septembrie, dadeau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj PNL il indica drept castigator pe Nicusor Dan, in timp ce altul, realizat de IRSOP, arata ca Gabriela Firea ar obtine un scor mult mai bun decat principalul ei contracandidat. Lupta este una acerba si .

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Galati - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Ionut Pucheanu PSD, foto), primarul in functie la Galati, si-a pastrat mandatul dupa alegerile de duminica.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Primele rezultate pentru Primaria Sectorului 2

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Sectorului 2? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Primele rezultate la Primaria Ploiesti

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Ploiesti? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Oradea - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Florin Birta PNL, foto) a castigat primaria Oradea.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21. Potrivit unor surse politice, Marcel Romanescu PNL) ar fi castigat un nou mandat.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Mihai Chirica a castigat Primaria Iasi

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Iasi. Mihai Chirica a castigat Primaria Municipiului Iasi. Costel Alexe, judetul Iasi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )