Libnet.ro
UNICEF

14:45

Romanii primesc cea mai buna veste a diminetii. Se va intampla cu banii lor pe salariu, indiferent ce partid a castigat alegerile

Playtech Playtech,
Romanii primesc cea mai buna veste a diminetii. Se va intampla cu banii lor pe salariu, indiferent ce partid a castigat alegerile

Conform datelor oficiale comunicate de Biroul Electoral Central, PSD este pe primul loc dupa numarul de voturi obtinute la nivel national. Oricum, orice alianta ar fi mers in final la guvernare, impozitul pe salariul minim al romanilor urma sa fie eliminat. Promisiunile PSD si USR. Veste buna pentru romani. Salariul lor jubileaza dupa alegeri PSD, . continuă pe Playtech

Cea mai buna reteta de vin fiert care e secretul acestei bauturi de iarna

Vinul fiert este una dintre cele mai delicioase si aromate bauturi ce pot fi consumate pe timpul iernii. Cu toate ca este considerata a fi o bautura ce isi are originile in Europa, ea este preparata in diferite moduri pe tot globul. Este bautura preferata de toti romanii, mai ales in pragul sarbatorilor de iarna.

Barna, despre varianta Ciuca-premier: Ca principiu, suntem o tara europeana, nu solutia militara e cea mai buna

Dan Barna sustine ca, de principiu, nu solutia militara e cea mai buna cand vine vorba de conducerea guvernului, insa spune ca lucrurile se vor lamuri la consultarile cu partidele.

Marcel Ciolacu: Daca nu vom fi chemati primii, e posibil sa nu mergem la consultari Cea mai buna varianta sa fie premier este Alexandru Rafila

Liderul social-democratilor a precizat marti ca PSD ar putea sa nu mearga la consultarile de la Palatul Cotroceni, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis nu ii cheama pe ei primii. Mai mult dec.

Orban, dupa ce Barna a spus ca varianta Ciuca-premier nu ar fi cea mai buna: isi dau cu parerea fara sa fi luat noi o decizie

Ludovic Orban a spus ca la intalnirea la care a participatpresedintele Klaus Iohannis si mai multi lideri liberali au fost facuta o analiza a rezultatului alegerilor parlamentare si s-a discutat despre formarea majoritatii parlamentare, pentru constituirea unui guvern cat mai repede.

Orban, dupa ce Barna a spus ca varianta Ciuca-premier nu ar fi cea mai buna: isi dau cu parerea fara sa fi luat noi o decizie Conducerea PNL, intalnire de taina cu Iohannis la Vila Lac

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut marti seara, dupa ce conducerea PNL s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis la Vila Lac 1, ca discutiile au vizat formarea unei majoritati parlamentare, pentru constituirea unui guvern cat mai repede, ci nu impartirea portofoliilor. intrebat despre vocile critice din USR privind varianta ca ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, sa fie sustinut de liberali pentru un mandat plin de premier, Orban a raspuns: isi dau cu parerea fara sa fi luat noi o decizie.

respectjurnalistii a castigat premiul Cea mai buna comunicare in sectorul public

La un an de la lansarea campaniei respectjurnalistii, initiatorii au castigat aurul la categoria Cea mai buna comunicare in sectorul public.

Dan Barna, despre varianta ca Nicolae Ciuca sa ramana premier: Nu solutia militara e cea mai buna

Liderul USR PLUS, Dan Barna, a declarat marti, in contextul in care s-a vehiculat numele lui Nicolae Ciuca drept propunerea pentru noul prim-ministru al viitoarei coalitii de centru-dreapta, cade principiu,.

Raed Arafat a dat cea mai crunta veste pentru cetateni. Ce se va intampla in Romania chiar inainte de sarbatori

Raed Arafat a afirmat cu putin timp inainte de alegeri in ce situatie se afla Romania, dar si ce masuri vor lua autoritatile in viitorul apropiat, avand in vedere evolutia nefavorabila a cazurilor de COVID-19. Seful DSU si-a exprimat retinerea cu privire la limitarea grupurilor in preajma sarbatorilor, afirmand ca o restrictie vizavi de ce .

Cristina Laszlo, desemnata cea mai buna jucatoare a Romaniei in meciul cu Polonia: Am dat dovada de caracter

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins sambata, la Kolding, reprezentativa Poloniei, scor 28-24 11-15), in al doilea meci din grupa D a Campionatului European.

MARCEL VELA: Am votat pentru o lume mai buna

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a declarat astazi, dupa ce a votat la alegerile parlamentare, ca a votat pentru o lume mai buna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )