Libnet.ro
UNICEF

15:15

Adriana Bahmuteanu a facut misto de Florin Citu. Ce a postat despre el e bizar si greu de privit

Playtech Playtech,
Adriana Bahmuteanu a facut misto de Florin Citu. Ce a postat despre el e bizar si greu de privit

Inainte de alegerile locale de anul acesta, jurnalista Adriana Bahmuteanu isi anunta candidatura la functia de primar in Sectorul 1. Bine, e clar ca nu a castigat alegerile. Dar asta nu a impiedicat-o pe Adriana Bahmuteanu sa se lege de actualii politicieni, prin postari pe retelele de socializare. Adriana Bahmuteanu face glume pe seama lui . continuă pe Playtech

Adriana Bahmuteanu, gata de nunta! Cine este barbatul cu care l-a inlocuit pe Silviu Prigoana

Adriana Bahmuteanu, pasi repezi spre un nou mariaj. Aceasta si-a gasit linistea alaturi de un artist grec cunoscut la noi in tara, barbatul care a facut-o sa se gandeasca la o noua casatorie si i-a redat speranta in iubire. Adriana Bahmuteanu, pregatita sa faca pasul cel mare Adriana Bahmuteanu vine cu un istoric destul de .

Florin Citu e noul premier al Romaniei. Ludovic Orban, totul despre noul guvern si vicepremieri

Vineri seara, Ludovic Orban a anuntat ca negocierile pentru structura Guvernului s-au incheiat, iar Florin Citu este premierul care etse sprijinit de PNL, USR-PLUS si UDMR. Florin Citu e noul premier al Romaniei Astfel,PNL o sa primeasca sefia Camerei Deputatilor, iar USR-PLUS pe cea a Senatului. in plus guvernul va avea 18 ministri, cu doi .

Florin Citu, despre finalizarea negocierilor pentru noul Guvern: Speram sa avem cat mai rapid un nou Guvern

Premierul propus de noua coalitie de guvernare, Florin Citu, a vorbit sambata despre finalizarea negocierilor pentru noul Guvern. Politicianul sustine ca duminica, cel tarziu luni va fi gata programul de.

Un prim acord de principiu in coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR: Florin Citu-premier, Ludovic Orban - sef la Camera Deputatilor Negocierile continua

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns vineri la un acord de principiu pentru formarea noului Guvern. Mai exact, liderii celor trei partide au convenit in principiu ca Florin Citu sa fie premier, iar Ludovic Orban sef la Camera Deputatilor, au declarat pentru HotNews. ro surse participante la discutii. in conditiile in care USR a facut un pas inapoi, discutiile continua pentru structura Guvernului in care USR-PLUS sa aiba o compensare. Potrivit acelorasi surse posturile se vor imparti: 8-PNL, 7 USR si 3 UDMR.

Florin Citu, dupa negocieri PNL - USR PLUS-UDMR: Cred ca terminam programul de guvernare maine sau luni

Premierul propus Florin Citu a anuntat sambata seara, la finalul negocierilor, ca duminica sau luni cel tarziu va fi terminat progamul de guvernare, in cursul acestei zile discutandu-se despre finante, fonduri europene si digitalizare, iar duminica se va discuta despre sanatate si justitie.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce a aflat ca Florin Citu va fi premier

Marcel Ciolacu a reactionat, dupa cei trei lideri ai coalitiei de centru-dreapta au anuntat incheierea negocierilor pentru constituirea guvernului, dar si numele premierului propus, mai exact Florin Citu. Liderul PSD afirma despre Citu ca este un premier de paie tinut in lesa de Orban.

FLORIN CITU: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, relateaza Agerpres.

FLORIN CITU: Este nevoie sa avem un Guvern cat mai repede investit in zilele urmatoare

Florin Citu, sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR pentru functia de prim-ministru, a declarat vineri seara ca se va implica direct pentru finalizarea programului de guvernare, subliniind ca este nevoie ca viitorul Guvern sa fie investit cat mai repede.

FLORIN CITU: Este nevoie sa avem un Guvern cat mai repede investit in zilele urmatoare

Florin Citu, sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR pentru functia de prim-ministru, a declarat vineri seara ca se va implica direct pentru finalizarea programului de guvernare, subliniind ca este nevoie ca viitorul Guvern sa fie investit cat mai repede.

Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern. Florin Citu: Ar fi oarecum necinstit ca acest Guvern sa ia o decizie pentru urmatorul

Florin Citu, ministrul Finantelor si candidatul PNL pentru functia de premier, a declarat ca bugetul de stat pentru 2021 va fi definitivat si prezentat de catre noul Guvern. Liberalul a mai sustinut ca se vor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )