Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alegerile locale nu s-au incheiat: singura localitate din Romania cu doua tururi de scrutin

Playtech Playtech,
Alegerile locale nu s-au incheiat: singura localitate din Romania cu doua tururi de scrutin

Legislatia din Romania nu mai include doua tururi de scrutin pentru alegerea primarilor de localitati. Cu toate acestea, se pare ca exista o exceptie de la regula. Procesul de alegere a. continuă pe Playtech

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

Liberalii anunta un procent istoric la alegerile locale. Sighiartau: PNL are peste 34% si peste 1.300 de primari Nu vom face nicio alianta cu PSD

Liberalii isi revendica victoria in alegerile locale. PNL este primul partid din Romania, PNL are un scor de peste 34%, un procent istoric pentru partidul nostru, a declarat luni secretarul general al PNL, Robert Sighiartau.

Premiera la alegerile locale 2020 - se reia votul intr-o localitate din Timis. Candidatii au obtinut acelasi numar de voturi

Localitatea Ortisoara din judetul Timis este prima localitate din Romania unde se va relua votul, dupa ce doi candidati au obtinut acelasi numar de voturi. Se reia votul intr-o localitate.

inca un fief pierdut de PSD: Candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale

Infrangere dureroasa pentru PSD, in unul din fiefurile sale. Potrivit rezultatelor partiale, candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale organizate duminica. PSD pierde.

Klaus Iohannis a votat la alegerile locale: Este foarte important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile locale, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la urne in jurul orei 9. 30, iar dupa ce si-a exprimat optiunea electorala a.

Localitatea din Romania unde doi candidati sunt la egalitate dupa alegeri. Ce se intampla in acest moment

Desi votul pentru alegerile locale 2020 s-a incheiat inca de duminica de la ora 21:00, intr-o localitate nu s-a desemnat inca noul primar. Este vorba depre un sat din Romania, unde doi candidati sunt la egalitate. Iata cum se procedeaza in acest caz! Doi candidati, la egalitate, dupa alegerile locale Satul Ortisoara din judetul Timis .

Satul din Romania cu un singur locuitor. inca un lucru este fascinant in localitate

In Romania secolului al XXI-lea exista satul cu un singur locuitor. Este un catun care se stinge, pe zi ce trece. Cu un singur locuitor, dar cu un drum de 10 km din marmura. Satul din Romania cu un singur locuitor Alun este un catun, din Romania, care apartine satului Giurgian, din comuna Izvedna. Satul .

Primul primar de culoare din Romania nu a fost sa fie. De ce crede congolezul ca a pierdut alegerile

Alegatorii din comuna Buturugeni Giurgiu), l-au gasit pe buletinul de vot, la alegerile locale de duminica, pe Raymond Eminga. Congolezul nu a reusit sa castige lupta pentru functia de primar. De ce crede congolezul ca a pierdut alegerile Doua dintre masurile pe care Raymond Eminga le-ar fi luat daca ar fi iesit primar ar fi .

Klaus Iohannis: PNL a obtinut un scor istoric. Felicitari! Sunteti azi cel mai mare partid din Romania! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatul PNL la alegerile locale este unul istoric. Seful statului a precizat ca numarul mare de primarii si consilii castigate de liberali demonstreaza ca ro.

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )