Libnet.ro
UNICEF

07:15

Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Playtech Playtech,
Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Azi, miercuri, 30 septembrie, s-au taiat capete in PNL. Ludovic Orban a facut anuntul final. Comitetul Politic National al PNL s-a reunit miercuri dimineata pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban a cerut sanctionarea liderilor de filiale care au obtinut un scor de sub 20%, fapt care s-a . continuă pe Playtech

Vesti proaste: ramanem fara caldura la iarna?! Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Sunt vesti proaste pentru bucuresteni. Acestia risca sa ramana fara caldura la iarna. Premierul Ludovic Orban a precizat ca sunt sanse foarte mari ca locuitorii din Capitala sa aiba parte de o iarna grea, in conditiile in care furnizarea de caldura va fi una foarte dificila. Bucurestenii ar putea ramane fara caldura la iarna. Ce .

Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii noi, pentru cetatenii care vin din alte state cu un nivel de infectare mai ridicat. Se reintroduc noi restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Miercuri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru cei care vin din alte tari care au .

Ludovic Orban, dupa demiterile din partid: E vorba de filiale care nu au avut performanta. Ce spune despre Violeta Alexandru si PNL Bucuresti

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri in sedinta Comitetul Politic National al PNL ca mai multi presedinti de filiale din tara care au obtinut un scor sub 27% la alegerile locale si-au dat demisia de onoare. in ce priveste PNL Bucuresti, acolo unde filiala condusa de Violeta Alexandru a obtinut doar 19%, Orban a explicat ca rezultatul e datorat faptului ca partidul a sprijinit un candidat independent.

Ludovic Orban: Pentru prima oara de la Revolutie, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat duminica seara rezultatele de la alegeri si a afirmat ca, pentru prima oara de la Revolutie pana astazi, dupa 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel.

Ludovic Orban, mesaj ironic pentru USR-PLUS. Cum le taie entuziasmul dupa victoriile de la Timisoara si Brasov

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, marti, intr-o emisiune TV, ca liberalii sunt pe primul loc la votul politic, dupa alegerile locale, dar recunoaste ca PSD are cu 200 de primari mai mult. in acelasi timp, Orban subliniaza ca Alianta USR-PLUS a obtinut doar 45 de primari.

Premierul, in direct pe B1 TV. Ludovic Orban: Ne-am luptat cu un intreg sistem de putere construit in jurul acestor baroni rosii si in jurul acestui tip de primari ai PSD. A fost o batalie de o dificultate extrema, iar cea de la Bucuresti a fost epica

Prim-ministrul Romaniei si totodata liderul PNL, Ludovic Orban, a venit in studioul B1 TV, marti seara, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, unde a vorbit despre rezultatul alegerilor locale din.

Cum a reactionat Nicusor Dan, dupa rezultatele exit-poll. Anuntul neasteptat al lui Ludovic Orban

Dupa o campanie agitata si un vot care a fost o premiera pentru romani, iata ca a venit si seara in care aflam primele rezultatele ale alegerilor locale 2020. Nicusor Dan a primit fericit cifrele de la principalele centre care au realizat sondaje de tip exit-poll, iar declaratiile lui au fost pe placul celor care .

Nicusor Dan, la sediul liberalilor: Am venit sa-i multumesc prietenului meu Ludovic Orban Ce a spus despre scenariul intrarii in PNL si ce mesaj are pentru Firea

Castigatorul alegerilor din Bucuresti, Nicusor Dan, a mers duminica seara la sediul PNL pentru a-i multumi prietenului Ludovic Orban pentru campania pe care au dus-o impreuna, afirmand ca va colabora cu guvernul pentru punerea in practica a proiectelor, de la metroul de suprafata, la autostrada centurii.

Ludovic Orban, triumfator dupa alegeri: PNL a castigat cu 34%, USR-PLUS are 13%. Liberalii au obtinut 1.250 de primarii, iar alianta doar 45 (VIDEO)

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a prezentat marti seara, pentru B1 TV, un clasament partial al partidelor dupa alegerile locale de duminica. El a spus ca PNL a fost pe primul loc, urmat de PSD si USR-PLUS.

Ludovic Orban, triumfator dupa alegeri: PNL a castigat cu 34%, USR-PLUS are 13%. Liberalii au obtinut 1.250 de primarii, iar alianta doar 45 (VIDEO)

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a prezentat marti seara, pentru B1 TV, un clasament partial al partidelor dupa alegerile locale de duminica. El a spus ca PNL a fost pe primul loc, urmat de PSD si USR-PLUS.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )