Libnet.ro
UNICEF

11:16

Cand va fi gata metroul de suprafata. Nicusor Dan e super-optimist, dar greu de crezut

Playtech Playtech,
Cand va fi gata metroul de suprafata. Nicusor Dan e super-optimist, dar greu de crezut

Se pare ca primarul general ales, Nicusor Dan, nu se opreste din promisiuni electorale. Ar trebui sa i se reaminteasca ca alegerile si campania electorala s-au terminat. in orice caz Nicusor Dan promite. Ramane sa vedem daca se vor si materializa promisiunile electorale facute. Cand va fi gata metroul de suprafata Pe toata perioada de . continuă pe Playtech

Nicusor Dan, despre proiectul metroului de suprafata: Pe fonduri europene si gata pana la sfarsitul mandatului

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca intentioneaza sa acceseze fonduri europene, prin Programul Operational Regional, pentru realizarea unor mai proiecte de care Bucurestiul are nevoie cum ar fi metroul de suprafata, sau reabilitarea sinelor de tramvai.

NICUSOR DAN: E absurd sa vorbesti de frauda cand esti Gabriela Firea

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca i se pare comic ca Gabriela Firea sa vorbeasca despre fraude in Bucuresti, subliniind ca, in contextul in care exista o diferenta mare in privinta numarului de voturi, nu se pune problema renumararii acestora.

Nicusor Dan, hartuit de Nicusor Dan

Noul primar ales ales al Capitalei, Nicusor Dan, a ajuns sa se sperie, de fiecare data cand se uita .

Ce salariu are sotia lui Nicusor Dan. Cat castiga, de fapt, Mirabela Gradinaru

Dincolo de viata publica, Nicusor Dan are si o familie de nota 10: o sotie care il sustine neconditionat, de cand s-au cunoscut, adica de 15 ani. impreuna au o fetita, pe nume Aheea. Dar micuta nu s-a bucurat asa de mult cand a aflat ca tatas ei a devenit primar, intrebandu-se daca el va .

Nicusor Dan: E absurd sa vorbesti de frauda cand esti Gabriela Firea Mi se pare comic ca tocmai PSD sa acuze fraude

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca i se pare comic ca Gabriela Firea sa vorbeasca despre fraude in Bucuresti, subliniind ca, in contextul in care exista o diferenta mare in privinta numarului de voturi, nu se pune problema renumararii acestora. Gabriela Firea invoca marti seara renumararea voturilor pentru Primaria Generala si pentru primariile de sector, sustinand ca au fost gasite mai multe neconcordante ce duc la ideea ca ar fi fost furate voturi si ca va prezenta probele miercuri, conducerii PSD si avocatului.

Nicusor Dan: Nu exclud sa ma inscriu in PNL, dar acum ma concentrez pe Capitala. Sustinerea PNL a fost momentul psihologic al alegerilor locale

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, nu exclude inscrierea in PNL pana la finalul mandatului, insa deocamdata isi concetreaza toate energiile pe problemele Capitalei. Nicusor Dan crede ca momentul decisiv al alegerilor a fost, de fapt, in primavara, cand PNL a anuntat ca-l sustine pentru Primaria Capitalei.

Cat i-a luat lui Nicusor Dan sa rezolve in direct la TV o problema de matematica: O ora, o ora si ceva

Cand era elev la liceu, actualul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a castigat doi ani la rand medalia de aur la Olimpiada Internationala de Matematica. in amintirea acelor vremuri, acesta a rezolvat, in direct, o problema din 1988, dupa ce a fost provocat de jurnalistul Marian Georgescu. Timpul de rezolvare a problemei a fost .

Nicusor Dan primeste inca o veste buna. Ce mosteneste la Primaria Capitalei

Pare-se ca noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, nu se confrunta cu aceleasi probleme de care s-a lovit Guvernul PNL cand s-a instalat la conducere si anume o mostenire ce consta in datorii, lasata de PSD. Din contra, candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS se bucura de excedent bugetar. Care sunt principalele cheltuieli .

Cum si-a cucerit Nicusor Dan sotia. Mirabela a dat tot din casa!

Imediat dupa castigarea alegerilor la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, alaturi de sotia sa, pe nume, Mirabela, a facut marturisiri despre viata personala, in fata camerelor de luat vederi. Alaturi de ei a fost si Aheea, fiica cuplului. Cum si-a cucerit Nicusor Dan sotia intrebata fiind cum a fost cucerita de Nicusor Dan, Mirabela a raspuns .

Ce a facut Nicusor Dan in prima zi din mandatul de primar. Prima intalnire importanta

Noul primar general ales al Bucurestiului, Nicusor Dan a inceput deja mandatul in forta, demonstrand ca este hotarat sa faca lucruri marete pentru Capitala. Ce a facut Nicusor Dan in prima ca primar General al Capitalei Nicusor Dan s-a intalnit cu administratorul special al ELCEN Claudiu Cretu, specialist al sistemului de termoficare al Bucurestiului pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )