Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cele mai bune 14 documentare politice pe care sa le vezi acum ca s-au terminat alegerile locale

Playtech Playtech,
Cele mai bune 14 documentare politice pe care sa le vezi acum ca s-au terminat alegerile locale

Daca ar fi sa facem educatia altfel, momentele petrecute in timpul pandemiei au fost propice pentru a ne arata ca putem invata foarte usor si, cel mai important, mult mai placut, prin. continuă pe Playtech

Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online. Ce loc ocupa Bucuresti in clasament. Rusine!

Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online este orasul Cluj Napoca. Bucurestiul se afla la coada clasamentului. Este concluzia la care au ajuns profesori Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, dupa ce au facut o evaluare a guvernarii electronice din toate orasele din tara noastra. Clujul este orasul din Romania cu cele mai bune servicii .

Top 12 cele mai bune filme cu Will Smith. Rolul care l-a transformat in vedeta internationala (VIDEO)

Will Smith este un artist complet. Actor, producator, rapper si compozitor, acesta a castigat mai multe premii de-a lungul carierei. De asemenea, revista Forbes l-a desemnat cel mai profitabil actor in materie.

Cele mai sarace judete din Romania. Oamenii de aici traiesc de pe o zi pe alta

Situatia dramatica cu care se confrunta milioane de romani a fost confirmata, oficial, de datele publicate de Institutul National de Statistica. Oamenii din 37 de judete se lupta sa traiasca de pe o zi pe alta. Cat se castiga lunar in cele mai sarace judete din Romania? Ce salarii se castiga lunar in cele mai .

Cele mai scumpe alegeri locale din istoria Romaniei. Cate milioane de lei s-au cheltuit doar azi

Astazi, 27 septembrie 2020, romanii au mers la vot la scrutinul de Alegeri Locale. Romania, in plina pandemie, a trebuit sa scoata sume considerabile din buzunar pentru organizarea alegerilor. Presedintele BEC a declarat ca pandemia a dublat costurile pentru alegerile locale de astazi. Cele mai scumpe alegeri locale din istoria Romaniei Constantin Mituletu Buica, presedintele .

Eugen Doga, romanul care a compus doua dintre cele mai frumoase valsuri ale tuturor timpurilor: Nu-mi place muzica. Daca mi-ar placea,eu n-as mai crea

Compozitorul Eugen Doga isi recunoaste indrazneala obraznica de a nu-i placea muzica pe care au compus-o altii, insa crede ca tocmai acest lucru l-a ajutat sa creeze coloane sonore si valsuri unice in lume. A lucrat la 200 de filme printre care Satra si Drama la vanatoare, iar doua piese de-ale sale au fost incluse in topul 200 al celor mai bune lucrari clasice din toate timpurile.

Cele mai toxice alimente din comert. Toti romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii

Medicii si specialistii in nutritie au un avertisment dur pentru populatie. Potrivit acestora, rafturile magazinelor sunt pline de adevarate bombe pentru sanatate. Iata care sunt cele mai toxice alimente din comert. Romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii. Cele mai toxice alimente din comert. Lista produselor de care romanii trebuie sa stea .

Cele mai cancerigene alimente pe care romanii le consuma des. Cat rau iti fac, de fapt

Avertisment ingrijorator pentru romani! Specialistii au dezvaluit care sunt cele mai cancerigene alimente. Din nefericire, pe lista apar multe produse pe care romanii le consuma des, chiar zilnic. Ce boli cauzeaza? Top 5 cele mai cancerigene alimente. Multi romani le consuma zilnic Cosul de cumparaturi al romanilor este plin de alimente cancerigene. Specialistii au facut .

Profesorul cu cele mai multe tatuaje. Elevii lui au cosmaruri dupa ce ii vad fata

Un profesor cu extrem de multe tatuaje a reusit sa atraga atentia tuturor cu infatisarea pe care si-o schimba frecvent. Din pacate, elevii lui se tem de look-ul sau si au inceput sa aiba cosmaruri dupa ce barbatul si-a facut corneea neagra. Cel mai tatuat profesor de primara. Elevii au cosmaruri din cauza lui Sylvain .

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Bucuresti Vaslui, judetul cu peste 100 de noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 209 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce Vaslui deschide topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri - 104.

Ungaria, victima unuia dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria tarii. Serviciile bancare si cele de telecomunicatii, lovite de hackeri

Ungaria s-a confruntat cu unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice care au avut vreodata loc pe teritoriul tarii. Atacul de joi a fost lansat de ae servere din Rusia, China si Vietnam si a vizat unele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )