Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cine sunt primarii din Bucuresti. Ce prietenii politice si ce averi au ei

Playtech Playtech,
Cine sunt primarii din Bucuresti. Ce prietenii politice si ce averi au ei

Ieri, 27 septembrie, au avut loc alegerile locale iar locuitorii Capitalei si-au ales primarul general, primarii de sectori si consilierii. Asa cum era de asteptat, toata lumea vrea sa stie cine sunt primarii din Bucuresti si ce averi au ei! Cine sunt primarii din Bucuresti si averile lor Marea batalie a alegerilor locale 2020 s-a . continuă pe Playtech

NICUSOR DAN: Eu sunt foarte optimist ca o sa luam sapte primarii din sapte

Candidatul sustinut de PNL si USR Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, s-a declarat optimist ca formatiunile care il sustin vor castiga toate cele sapte primarii din Bucuresti si a facut un apel la bucuresteni sa vina duminica la vot.

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

ALEGERI LOCALE 2020 Liberalii au castigat 42 primarii din judetul Sibiu

Liderul PNL Sibiu, vicepremierul Raluca Turcan, anunta ca partidul a castigat 42 de primarii din judetul Sibiu, cu 8 mai multe decat aveau pana in prezent. De asemenea, candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean a obtinut cele mai multe voturi, potrivit numaratorii paralele a PNL Sibiu.

Raluca Turcan: PNL Sibiu a castigat 42 de primarii din judetul Sibiu. Rezultatele obtinute ne motiveaza, iar acest lucru se va vedea

Liderul liberal Raluca Turcan a anuntat ca PNL a castigat 42 de primarii din judetul Sibiu, cu 8 mai multe decat cele detinute pana acum. Ea a precizat ca rezultatele ii motiveaza pe colegii ei, iar acest lu.

Dezinfectantii pentru 10 primarii din Bistrita-Nasaud au ars intr-un incendiu

Sediul Prefecturii din Bistrita-Nasaud a fost cuprins de un incendiu in timpul noptii de vineri spre sambata, din cauza unei prize defecte. in urma incendiului, au ars dezinfectantii pentru 10 primarii din judet. Incendiul a izbucnit in jurul orei 01. 00, la subsolul institutiei. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unei prize defecte.

Cine sunt oamenii cu care Klaus Iohannis da mana in multime, de fapt! Nu, nu sunt oameni de rand

Serviciul de Paza si Protectie este dintre cele mai importante structuri de stat din Romania. Ofiterii din cadrul Serviciului au misiunea de a-i proteja pe presedinti si demnitari chiar cu pretul vietii. Ei sunt si cei care cunosc cele mai ascunse secrete ale celor pe care ii protejeaza, dar, de mai bine de 30 de .

Probleme in mai multe sectii de vot din Bucuresti-Ilfov. Buletine stampilate din comisie si suspiciuni de turism electoral

Noi probleme raportate cu privire la mai multe sectii de vot din Bucuresti-Ilfov. Cazurile de buletine deja stampilate primite de alegatori sunt din ce in ce mai multe. in jurul orei 14:00, la sectiile.

Probleme in mai multe sectii de vot din Bucuresti-Ilfov. Buletine stampilate din comisie si suspiciuni de turism electoral

Noi probleme raportate cu privire la mai multe sectii de vot din Bucuresti-Ilfov. Cazurile de buletine deja stampilate primite de alegatori sunt din ce in ce mai multe. in jurul orei 14:00, la sectiile.

Cum arata cantina scolii unde fiii Gabrielei Firea invata. Alti elevi din Bucuresti abia au ce manca VIDEO

Cantina scolara unde invata fiii Gabrielei Firea este una ultramoderna, iar copiii sunt asezati fiecare in banca sa. De altfel, scoala Gimnaziala nr. 1 din Voluntari a fost modernizata. Primaria Orasului Voluntari a demarat lucrarile de extindere, modernizare a acestui corp de cladire in luna mai a anului 2015, anunta pe Facebook Directia de Asistenta .

Piata din Bucuresti unde pensionarii si studentii au reducere: Nu lasam pe nimeni in urma!

In Sectorul 2 al Capitalei s-a deschis prima piata cu produse ieftine, traditionale romanesti. Sambata, 19septembrie s-a deschis piata din Bucuresti cu produse exclusiv romanesti, dedicata pensionarilor si studentilor, pe strada Cremenita Nr. 15 din cartierul Colentina. Piata din Bucuresti unde pensionarii si studentii au reducere Viceprimarul Dan Cristian Popescu, actorii Florin Petrescu Axinte) si Vasile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )