Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici, zis si ministrul Dandy, si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale

Playtech Playtech,
Eugen Teodorovici, zis si ministrul Dandy, si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, si-a exprimat dorinta de a candida la prezidentiale. Evident, nu e singurul din cadrul PSD care vrea asta, deci va trebui sa se decida pe cine va arunca partidul in cursa pentru Cotroceni, din aceasta toamna. Viorica Dancila a spus ca sustine pe oricine din PSD care vrea sa candideze. Chiar . continuă pe Playtech

Eugen Teodorovici se viseaza presedinte: Ministrul Discoteca a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat sambata, in cadrul sedintei informale a CEx PSD, de la Neptun, ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale, informeaza G4 Media.

Eugen Teodorovici intra in cursa interna a PSD pentru prezidentiale. Ce spune Dancila

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat, in sedinta informala de la Neptun a conducerii PSD, faptul ca isi depune candidatura pentru a fi prezidentiabilul social-democratilor, potrivit unor surse politice.

Eugen Teodorovici s-a comparat cu celebrul comisar Corrado Cattani din serialul Caracatita

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a anuntat, sambata, un nou proiect de reforma a sistemului vamal, spunand pe acest subiect ca-si asuma unele riscuri similare cu cele pe care le infrunta comisarul.

EUGEN TEODOROVICI: Cu acciza la combustibil este o discutie in continuare

Discutia pe tema supraaccizei la carburanti continua, a declarat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, la un post de televiziune, mentionand ca va aborda tema cu premierul pentru a vedea momentul cand ar putea fi luata o decizie.

Eugen Teodorovici: Guvernul va aproba scoaterea Vamii din subordinea ANAF in luna iulie Sunt voci din interiorul si exteriorul sistemului care nu doresc schimbarea

Actul normativ privind scoaterea Vamii din subordinea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) va fi supus dezbaterii publice in luna iunie, iar in iulie va fi adoptat, a declarat, miercuri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Acesta a mai spus ca exista voci atat din interior cat si din exteriorul sistemului care nu doresc ruperea de ANAF, pentru a slabi sistemul vamal din Romania.

Eugen Teodorovici, despre amanarea Legii pensiilor: Nu afecteaza cu nimic pensiile romanilor

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, sustine ca amanarea votului pe Legea pensiilor nu afecteaza cu nimic veniturile pensionarilor. Nu afecteaza cu nimic pensiile. Noi in acest an avem prinse sumele.

Dupa primarii din Bucuresti, Eugen Teodorovici va purta discutii pe tema bugetelor si cu primarii din provincie

Ministrul de Finante,Eugen Teodorovici, va avea, miercuri, la sediul Ministerului de Finante, o intalnire cu primarii de localitati pentru a discuta despre bugetele autoritatilor locale,.

Eugen Teodorovici, intalnire cu primarii din localitati: Se cer anumite sume

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, va avea, miercuri, de la ora 15,00, la sediul ministerului, o intalnire cu primarii de localitati pentru a discuta despre bugetele autoritatilor locale. Vom avea .

Gelu Diaconu, noi critici pentru ministrul Finantelor: O provocare si 8 intrebari pentru mascariciul Orlando Cattani

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, a lansat un atac dur la adresa ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, la scurt timp dupa ce acesta si-a anuntat intentia de-a candida la alegerile prezidentiale. intr-o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )