Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de . continuă pe Playtech

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Gabriela Firea a votat la prima ora. Primarul Capitalei: Am votat pentru o Romanie in care toti cetatenii sa fie respectati

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat la prima ora la sectia de la Colegiul Tehnic Mecanic GrivitaBucuresti. Am.

Gica Hagi, anunt de ultima ora: Nationala are antrenor!. Cine este noul selectioner

Anunt de ultim moment cu privire la alegerea selectionerului Romaniei. Giga Hagi a facut ultimul anunt cu privire la cine va ocupa aceasta pozitie. FRF nu a dat inca raspunsul oficial cu privire la aceasta functie, insa Giga Hagi a lansat anuntul. Cine va fi noul selectioner al echipei de fotbal a Romaniei Acum, nationala .

Gabriela Firea, primul mesaj dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile: Nu trebuie sa dezarmam

Candidata PSD, Viorica Dancila, a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis. O prima reactie dupa acest esec a avut si Gabriela Firea, primarul-general al Capitalei. Gabriela Firea, primarul-general al Bucurestiului, a comentat esecul PSD la prezidentiale. Edilul-sef a avut o prima reactie dupa ce Viorica Dancila a fost invinsa de Klaus Iohannis in .

GABRIELA FIREA: Greselile si compromisurile i-au determinat pe romani sa aleaga intr-un numar atat de mare raul cel mai mic

Presedintele Organizatiei PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a recunoscut inrangerea liderului de partid Viorica Vasilica Dancila in alegerile prezidentiale, unde contracandidatul acesteia, Klaus Iohannis, a obtiunt aproximativ 63% din voturi: Pentru copiii acestei tari care merita mai mult de la politicieni, imi voi asuma toate riscurile, consecintele si nu voi accepta compromisuri. Greselile si compromisurile i-au determinat pe romani sa aleaga intr-un numar atat de mare raul cel mai mic. Ma doare, dar ii inteleg perfect!, a transmis aceasta pe pagina sa de Facebook.

GABRIELA FIREA: Nu este nevoie neaparat de o noua conducere, ci de o noua viziune

PSD nu are nevoie neaparat de o noua conducere, ci de o noua viziune, a declarat duminica seara presedintele interimar al PSD Bucuresti, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, catre jurnalisti: De unde stiti dvs ca va fi un esec? Nu am venit aici sa cantam prohodul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca rezultatele sociologice, care indica un scor mic pentru Viorica Dancila, au o valoare, dar trebuie asteptate rezultatele oficiale de la Biroul Electoral Central, pentru ca s-a mai intamplat sa fie surprize. Au mai fost surprize, dupa cum stiti: exit-poll-urile anuntau un rezultat si dimineata nu mai era acel presedinte. Nu am venit aici sa cantam prohodul, a afirmat Firea.

GABRIELA FIREA: Taxa Oxigen va da anumite roade in privinta luptei cu poluarea, dar si cu congestia in trafic

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a declarat vineri ca pe langa investitiile pe care vinieta Oxigen le va aduce, va fluidiza si traficului Capitalei, incepand cu anul viitor, relateaza News. ro.

Gabriela Firea il ataca pe Marcel Ciolacu. Ce imagine a publicat pe Facebook - FOTO

Primarul general al Capitalei si presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea a postat, luni seara, pe Facebook o imagine pentru a demonstra ca se afla acasa, nu la intalnirea liderilor PSD de la Parlament,.

Gabriela Firea: Nu sunt la Cex-ul paralel de la Parlament

Gabriela Firea s-a delimitat luni seara de reuniunea unor lideri PSD in biroul lui Marcel Ciolacu de la Palatul Parlamentului, afirmand ca nu participa la Cex-uri paralele.

Gabriela Firea simte ca pierde teren in PSD: Primarul general il ataca pe Gabriel Oprea, pentru ca noua situatie din partid sa nu se intoarca impotriva sa

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, simte ca pierde teren in lupta interna pentru putere din PSD, formatiune ce a intrat oricum pe un trend descendent la nivel electoral, si l-a atacat pe Gabriel Oprea,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )