Libnet.ro
UNICEF

19:00

Gabriela Firea dezvaluie adevaratul motiv pentru care a pierdut alegerile. Ce raspuns a primit de la Ludovic Orban

Playtech Playtech,
Gabriela Firea dezvaluie adevaratul motiv pentru care a pierdut alegerile. Ce raspuns a primit de la Ludovic Orban

Tensiunea alegerilor continua si dupa aflarea rezultatelor oficiale. Gabriela Firea nu se ascunde sa arate cu degetul vinovatii care i-au sapat groapa si au vrut sa o elimine de la Primaria Capitalei. Cu toate acestea, fostul edil isi accepta infrangerea cu capul sus si da asigurari ca va continua sa lupte in folosul cetatenilor. Cum . continuă pe Playtech

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

Gabriela Firea contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Generala: Sunt indicii ca lucrurile nu au fost corecte

Gabriela Firea a anuntat, marti seara, ca va contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Capitalei, dupa ce a primit informatii ca au existat mai multe nereguli in timpul procesului de votare.

Gabriela Firea ii cheama la vot pe domni, fara de care nu suntem complete

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ii cheama la vot pe domni, fara de care nu suntem complete. Potrivit datelor AEP, in Bucuresti, pana la ora 17. 00 votasera 257. 703 de femei si 220. 429 de barbati.

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

Gabriela Firea va contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Capitalei: Sunt indicii ca lucrurile nu au fost corecte in toate sectiile de votare

Gabriela Firea a anuntat ca va depune o contestatie cu privirela alegerile locale de duminica, care au consfintit infrangerea sa in cursa pentru Capitala, in favoarea lui Nicusor Dan, noul primar.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, la urne inainte de ora 7.00, cu 3 ore mai devreme fata de ora anuntata Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese Iohannis: Va invit sa mergeti la vot

Primarul Capitalei Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un nou mandat, a votat duminica dimineata, mergand la sectia de votare chiar inainte de deschiderea urnelor, desi PSD anuntase ca va vota la ora 10. Ea a sustinut ca a votat cu gandul la toti copiii, tinerii si adultii din Bucuresti si ca oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, candidat PSD la Primaria Sectorului 3, a declarat si el, dupa vot, ca a votat pentru a tine cat mai departe de banul public complicitatile dintre lumea interlopa si oamenii politici care isi doresc un portofoliu. Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a votat cu sete, spunand ca vrea sa scoata din primarie caracatita de interese si ca aceasta competitie electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie. 47 Clotilde Armand: Cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga, nici in strada sau pe Facebook, ca lucrurile merg rau11. 30 Nelu Tataru: Cred ca ziua de astazi este o zi a schimbarii11. 16 Kelemen Hunor: Sa nu fim comozi, sa mergem la vot11. 11 Dan Barna a votat pentru oameni noi in politica9. 45 Ciolos: De votul de astazi depinde ce se intampla in comunitatile locale in urmatorii ani9. 30 Klaus Iohannis: Va invit pe toti sa mergeti la vot9. 10 Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese9. 00 Traian Basescu: E conditia obligatorie ca bucurestenii sa iasa la vot daca vor sa aiba un primar bun ca mine8. 55 Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins ca astazi bucurestenii vor alege continuitatea8. 43 Orban, la coada aproximativ 30 de minute ca sa poata vota: Am votat pentru oamenii care imi garanteaza ca pot imbunatati viata in comunitatile locale.

Gabriela Firea, primul votant din sectia la care a mers. Cei importanti sunt oamenii. De maine, tot la munca

Alegeri locale 2020. Primarul general al Capitalei a votat, Gabriela Firea, duminica dimineata, inca de la prima ora, atunci cand s-au deschis urnele.

S-a aflat ce decizie a luat Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. A inceput sa planga in fata tuturor

Desi era increzatoare ca va castiga si acest mandat, Gabriela Firea a pierdut lupta pentru postul de primar general al Capitalei in fata lui Nicusor Dan. Aceasta a luat o decizie incredibila in urma alegerilor locale! Decizia luata de Gabriela Firea dupa ce a pierdut postul de primar Daca in urma alegerilor locale din 2016, .

Florentin Pandele, despre motivele pentru care Gabriela Firea a pierdut alegerile: PSDare in curte o gaina care face 4 oua pe zi si nu i-a mai dat mancare! Vin parlamentarele, sa vedeti cum se pune PSD-ul cu graunte pe gaina

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari si sotul Gabrielei Firea, a vorbit, luni seara, intr-o emisiune televizata, despre motivele pentru care aceasta a pierdut alegerile locale pentru Primaria Capitalei.

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Propunerea facuta de PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii propune o noua functie Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a pierdut fotoliul de primar general odata cu alegerile locale ce s-au desfasurat, ieri, in Romania. Liderul social-democratilor a declarat, de asemenea, ca nu a vorbit cu fostul edil dupa aflarea rezultatelor, dar o va face in curand. Mai multe detalii, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )