Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gabriela Firea isi risca postul din PSD. Cum i-a ridicat osanale lui Victor Ponta la evenimentul Pro Romania

Playtech Playtech,
Gabriela Firea isi risca postul din PSD. Cum i-a ridicat osanale lui Victor Ponta la evenimentul Pro Romania

Presedinta PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a fost invitata la Conventia Nationala Pro Romania, iar primarul general a acceptat imediat invitatia. Chiar daca Gabriela Firea si Victor Ponta s-au contrat de multe ori in declaratii, in trecut, se pare ca cei doi au ingropat securea razboiului si sunt gata sa faca o alianta pentru alegerile locale . continuă pe Playtech

Firea: Sper sa nu ma dea afara din PSD ca m-am dus la sedinta lui Ponta

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a mers, duminica, la sedinta Pro Romania, acolo unde seful PSD a fost impiedicat sa ajunga, si a spus ca spera sa nu fie data afara din partid pentru prezenta ei acolo.

Gabriela Firea: Suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul din Bucuresti nu poate acoperi toate nevoile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul municipiului Bucuresti nu are cum sa acopere toate nevoile si complexitatea problemelor.

Gabriela Firea: Suma alocata de Guvern pentru Bucuresti nu acopera toate nevoile

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca suma alocata de Guvern pentru bugetul municipiului B.

Marcel Ciolacu vrea sa anihileze competitia din PSD. Presdintele interimar al partidului face schimbari in partid

Marcel Ciolacu vrea sa anihileze competitia din PSD asa ca face schimbari in partid. Astfel, presedintele interimar al Partidului Social Democrat vrea desfiintarea functiei de peresedinte executiv iar, in schimbul acesteia, infiintarea a patru functii de prim-vicepresedinti, care vor fi alesi la concresul din 29 februarie.

Cine sunt cei doi blatisti din PNL care sunt mana in mana cu Gabriela Firea

Presedintele PNL Sector 6 Ciprian Ciucu a dezvaluit pe Facebook ca exista doi liberali din Consiliul General al Capitalei care sunt mana in mana cu Firea si voteaza proiectele acesteia. Potrivit unor surse Adevarul, cei doi sunt Hazem Kansou si Cristian Olteanu, criticati in interior ca au facut blat cu PSD. in ultimele saptamani cei doi au criticat in repetate randuri guvernarea Orban, mai sustin sursele citate.

Corina Cretu: Credeti ca mi-a fost usor sa plec din PSD dupa 29 de ani si 18.000 de euro pe luna?

Fostul comisar european Corina Cretu, actual europarlamentar PRO Romania, a atacat dur PSD, in timpul Conventiei PRO Romania de duminica, spunand ca nu i-a fost usor sa plece din functia de la Bruxelles cu cateva luni inainte, acolo unde castiga 18.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )