Libnet.ro
UNICEF

09:30

infrangerea Gabrielei Firea, felicitata de presa internationala. Ce spun jurnalistii straini despre noul primar

Playtech Playtech,
infrangerea Gabrielei Firea, felicitata de presa internationala. Ce spun jurnalistii straini despre noul primar

Alegerile locale din Romania au fost atent urmarite atat de presa din Romania, cat si de cea internationala. Victoria lui Nicusor Dan pare sa fi avut atractie la jurnalistii straini, dat fiind faptul ca pune capat unei conduceri de lunga durata a PSD-ului. Cum este privit din exterior rezultatul alegerilor locale Eliminarea Gabrielei Firea a . continuă pe Playtech

Dumitru Dragomir a fost intrebat daca renunta la mandatul de consilier dupa infrangerea Gabrielei Firea. Cum a raspuns

Dumitru Dragomir a castigat alaturi de Cornel Dinu, Elisabeta Lipa, Anghel Iordanescu si Daniel Pancu un loc in Consiliul General al Municipiului Bucuresti pe listele PSD. Fostul sef LPF a anuntat ca nu renunta la noua sa functie dupa infrangerea Gabrielei Firea la alegerie pentru Primaria Generala.

Dana Budeanu, prima reactie dupa infrangerea Gabrielei Firea: Mi-ati ramas pe toate tocurile, saracilor

Dana Budeanu a oferit si prima reactie la infrangerea Gabrielei Firea, dupa ce a sustinut-o pe durata campaniei electorale. Vedeta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook: V A LUAT O VIATA RAZNA CA.

Florentin Pandele, dupa infrangerea Gabrielei Firea: imi voi castiga sotia si mama copiilor. A suferit 3 interventii chirurgicale!

Florentin Pandele a declarat duminica, dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor in Bucuresti ca, daca Gabriela Firea va pierde alegerile, el isi va recupera sotia si mama copiilor.

Surpriza! Ce functie vrea Marcel Ciolacu sa-i propuna Gabrielei Firea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca inca nu a vorbit cu Gabriela Firea dupa infrangerea acesteia de la alegerile locale pentru Primaria Capitalei. Acesta a precizat si ce functie vrea sa-i propuna Gabrielei Firea.

Pandele, despre esecul Gabrielei Firea: Cauza principala a fost echipa de ministri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 pana cand au pierdut alegerile

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea si primarul din Voluntari, pune esecul Gabrielei Firea pe seama echipei de ministri a PSD din 2017 si pana la pierderea alegerilor. Acesta acuza ELSCEN si pe fostii ministri ai Energiei care au lasat ca vina lipsei ape calde din Bucuresti sa cada asupra primarului general.

Cum arata cantina scolii unde fiii Gabrielei Firea invata. Alti elevi din Bucuresti abia au ce manca VIDEO

Cantina scolara unde invata fiii Gabrielei Firea este una ultramoderna, iar copiii sunt asezati fiecare in banca sa. De altfel, scoala Gimnaziala nr. 1 din Voluntari a fost modernizata. Primaria Orasului Voluntari a demarat lucrarile de extindere, modernizare a acestui corp de cladire in luna mai a anului 2015, anunta pe Facebook Directia de Asistenta .

Cele mai penibile momente ale Gabrielei Firea. S-a facut de ras in toata Romania cu ideile astea stupide

Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei, ai crede ca stie ce face, mai ales in public. Culmea este ca, de-a lungul timpului, a avut greseli grave. Atat in exprimare, cat si in raport cu oficialitati si situatii, dupa cum ne informeaza site-ul Impact. ro. Cele mai penibile momente ale Gabrielei Firea, primar al Capitalei Daca ar .

Un ochi plange, altul rade. Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat detasat Primaria Voluntari

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat detasat Primaria Voluntari, cu 71% din voturi, in conditiile unei prezente de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de BEC. in schimb. Firea a pierdut cursa pentru un nou mandat de primar general.

Reactia uluitoare a Gabrielei Firea cand a vazut rezultatul votului pentru alegerile locale. Ce a declarat

Daca la primele ore ale diminetii, atunci cand si-a exprimat si optiunea de vot, Gabriela Firea era increzatoare in fortele sale, in aceasta seara, dupa publicarea rezultatelor exit-poll, edilul inca in functie a prezentat cartea candidatului care inca mai asteapta rezultatele oficiale. Firea a preferat sa se retraga in biroul ei si sa nu le .

Surse. Rasturnare de situatie. Cate procente are Nicusor Dan in fata Gabrielei Firea. Surprizele de la sectoare

Lupta extrem de stransa pentru Primaria Capitalei. La ora 17. 00, Nicusor Dan conduce cu trei procente in fata Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. Datele se bazeaza pe cercetarile sociologice care vor fi prezentate la inchiderea urnelor. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea ar putea creste in cazul unei prezente mai mari la urne pe finalul zilei. in caz contrar, diferenta va fi mult mai stransa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )