Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce se intampla la sediul PSD, in timpul votului. Viorica Dancila a disparut pentru mai multe ore de la biroul din Kiseleff

Playtech Playtech,
Ce se intampla la sediul PSD, in timpul votului. Viorica Dancila a disparut pentru mai multe ore de la biroul din Kiseleff

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, 24 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, romanii au de ales intre Klaus Iohanis, presedintele Romaniei ales in 2014 si Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale. La sediul PSD este insa liniste. Surse apropiate partidului au declarat in . continuă pe Playtech

Purtatorul de cuvant al PSD, dezvaluiri despre Viorica Dancila: Un om pe care ti l-ai dori prieten

Valeriu Steriu, purtator de cuvant PSD, a facut o serie dezvaluiri despre Viorica Dancila in ultima zi de campanie electorala. Acesta a reamintit ca este membru PSD de mai bine de 10 ani si este mandru de.

Viorica Dancila, aparitie SOC! Cum S-A iMBRACAT liderul PSD la vot! A RENUNTAT la ACCESORIUL NOROCOS... (GALERIE FOTO VIDEO)

Candidatul PSD laalegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a votat duminica dimineata, in jurul orei 08.

VIORICA DANCILA, MESAJ PENTRU ROMANI: Judecati-i pe cei care va cer votul in functie de ce au facut pentru voi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe cei care vin si le cer votul, in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat.

Viorica Dancila isi prezinta astazi de la ora 18.00 profilul de presedinte. Discutiile cu oamenii mi-au aratat ce isi doresc romanii

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a anuntat ca joi de la ora 18. 00 urmeaza sa isi prezinte in Palatul Parlamentului profilul si viziunea sa de presedinte. Voi prezenta angajamentele pe care vreau sa mi le iau in fata poporului roman si obiectivele strategice pe care mi le propun in calitate de presedinte al Romaniei, a adaugat Dancila pe Facebook.

Viorica Dancila a aflat ca la 10 august n-a fost lovitura de stat

Presedintele PSD, fostul premier Viorica Dancila, a declarat ca abia in acest moment a aflat ca la d.

Viorica Dancila, apel de ultima ora catre Klaus Iohannis: il invit la ora 20 la Parlament pentru o dezbatere

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a transmis vineri ca echipa sa de campanie incearca sa discute cu liberalii despre o dezbatere cu Klaus Iohannis la ora 20. 00, in Parlament. Fostul premier a.

Viorica Dancila, prima reactie dupa aflarea rezultatului de la exit-poll-uri: PSD a recastigat increderea cetatenilor romani

Viorica Dancila a asteptat rezultatul exit-poll-urilor in sediul PSD din Bucuresti, alaturi de echipa sa de campanie. Si a venit apoi cu prima reactie. Candidatul social-democrat a pierdut alegerile, obtinand doar 33,5% din voturi. Viorica Dancila, candidata PSD si sefa partidului, a primit rezultatele exit-poll in sediul PSD din soseaua Kiseleff din Bucuresti. Imediat dupa .

VIDEO Atmosfera la sediile PSD si PNL: Ludovic Orban a pariat pe un scor de 69,5% pentru Iohannis Atmosfera tensionata la sediul PSD Apar temeri ca Viorica Dancila ar putea cadea sub 30%

Ludovic Orban pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis. La sediul PNL, unde Orban a ajuns in jurul orei 19,00, a fost pregatita o scena pe care este amplasat un ecran imens, care a fost mutat din partea dreapta, unde era in seara primul tur, in partea stanga. Pentru ca afara burniteaza, scena a fost acoperita cu celofan. De pe scena din curtea partidului Klaus Iohannis ar urma sa tina un discurs la ora 21. 00, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll. ---------------------22:10 Viorica Dancila e mai departe in sediul PSD, unde se afla si Gabriel Oprea, care a venit in Kiseleff cu Codrin Stefanescu20:18 PSD-istii spera la un scor final de 33% , inclusiv votul din diaspora. Ecaterina Andronescu: Un partid care esueaza trebuie sa se regaseasca Catalin Radulescu: Eu asa cred, ca in diaspora 100% a fost frauda19. 44 Gabriela Firea, la sediul PSD: Nu am venit aici sa cantam prohodul19:40 Din culisele tristetii PSD-iste: Viorica Dancila si staff-ul mizau pe un scor care sa inceapa cu cifra 4 dar semnalele pe care le primesc din teritoriu sunt contrare. Surse social-democrate sustin ca se tem ca scorul PSD sa nu scada sub 30%.

Viorica Dancila, indepartata de la conducerea PSD? Cine i-ar putea lua locul

Toti liderii PSD care au pierdut alegerile prezidentiale au fost indepartati de la conducerea partidului. Cel mai probabil, zilele Vioricai Dancila la sefia PSD sunt numarate dupa esecul din 24 noiembrie. Se ascut cutitele in sediul PSD dupa esecul de la prezidentiale. PSD s-ar pregati sa o schimbe pe Viorica Dancila de la sefia partidului .

VIDEO Prezenta nepoftita la sediul PSD, in seara alegerilor. Cine si-a facut aparitia in curtea din Kiseleff

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor. Candidatul PSD a obtinut doar 33,5% din voturile alegatorilor si a tinut un discurs foarte scurt dupa ce a aflat rezultatul alegerilor. La sediul PSD s-au adunat, duminica seara, peste o suta de sustinatori ai social-democratilor. Viorica Dancila, sustinuta de peste 100 de persoane la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )