Libnet.ro
UNICEF

20:17

Iohannis a criticat din nou PSD: Noi nu sunten un neam de hoti

Playtech Playtech,
Iohannis a criticat din nou PSD: Noi nu sunten un neam de hoti

Presedintele Romaniei se afla intr-un tur de promovare al noului sau volum de proza, EU. Aflat la Ploiesti, Iohannis a profitat de ocazie pentru a critica retorica anti-europeana a PSD-ului. Iohannis a inceput campania electorala pentru alegerile prezidentiale din acest an prin publicarea unei noi carti. Aceasta este intitulata EU. RO si poate fi deja cumparata. continuă pe Playtech

Iohannis a criticat din nou PSD: Noi nu suntem un neam de hoti

Presedintele Romaniei se afla intr-un tur de promovare al noului sau volum de proza, EU. Aflat la Ploiesti, Iohannis a profitat de ocazie pentru a critica retorica anti-europeana a PSD-ului. Iohannis a inceput campania electorala pentru alegerile prezidentiale din acest an prin publicarea unei noi carti. Aceasta este intitulata EU. RO si poate fi deja cumparata.

Viorica Dancila pleaca, din nou, in campanie prin tara, dar fara Dragnea. Reactia liderului PSD

Premierul Viorica Dancila pleaca, din nou, prin tara, alaturi de mai multi ministri din echipa sa guvernamentala. Ea va merge in teritoriu fara liderul PSD, Liviu Dragnea. Premierul Viorica Dancila isi reia periplul prin tara alaturi de mai multi ministri din Cabinetul pe care-l conduce. Sefa Guvernului va merge in judetele unde a fost invitata [] .

Nicolas Cage vine din nou in Romania. Actorul a fost invitat special la TIFF

Nicolas Cage vine din nou in Romania, dar, de aceasta data, este invitat special. Actorul se bucura de o admiratie deosebita din parte cinefililor si a lumii cinematografice de la noi, iar acesta va primi un premiu pe masura. Nicolas Cage 55 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuti actori la nivel mondial, renumit [] .

Mirela Popa iubeste din nou! Cine este barbatul care i-a cucerit inima!

Mirela Popa, fosta sotie a lui Bogdan Stelea, se bucura de o noua viata odata cu decizia de a locui in Dubai, emiratul in care isi desfasoara de aproape patru ani activitatea de designer vestimentar. Vedeta se declara implinita din toate punctele de vedere, inclusiv sentimental, tinand cont ca se bucura de o relatie solida de mai bine de doi ani de zile.

Gabi Tamas s-a imbatat din nou / Patronul echipei vrea sa il duca la dezalcoolizare

Fotbalistul echipei Hapoel Haifa, Gabriel Tamas, care a fost surprins in martie baut la volan si conducand cu viteza excesiva, s-a imbatat din nou, la o petrecere organizata in ajunul Zilei Nationale a Israelului, la 8 mai.

Chelsea Manning, una dintre sursele WikiLeaks, ar putea fi inchisa din nou

Chelsea Manning, un fost analist din cadrul serviciilor de informatii din armata SUA si sursa a publicatiei online WikiLeaks, ar putea fi inchisa din nou daca va refuza sa depuna marturie in fata unui mare juriu, a informat luni o sursa, relateaza Mediafax citand Reuters.

Vladimir Putin a devenit din nou tata. Actuala sa iubita a nascut gemeni

Presedintele Federatiei Ruse s-a bucurat din nou de sentimentul de a fi tata. Pe sapte mai, iubita presedintelui rus Vladimir Putin, fosta gimnasta Alina Kabaeva, a nascut gemeni intr-o clinica din Moscova.

Presedintele Klaus Iohannis indeamna romanii, din nou, la vot pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a lansat inca un apel pe pagina sa personala de facebook catre toti romanii sa vina la vot, adaugand ca noi nu suntem un neam de hoti, suntem un popor care vrea justitie.

Modificarea legislatiei penale, din nou pe masa CCR

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala a Romaniei modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Este vorba despre modificarile facute pe repede inainte de Comisia Iordache din Parlament si care au fost votate dupa doar doua saptamani de simulacru de dezbatere. Ambele legi i-au fost transmise presedintelui pentru promulgare pe 2 mai.

Pretul la iPhone va creste din nou, din cauza lui Trump

Daca sperai ca telefoanele Apple lansate in 2019 vor fi mai ieftine decat cele de anul trecut, te inseli amarnic. Noul iPhone va depasi noi recorduri de inaccesibilitate. Odata cu lansarea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )