Libnet.ro
UNICEF

14:46

Iohannis a facut anuntul oficial: se intampla dupa Craciun pentru milioane de romani

Playtech Playtech,
Iohannis a facut anuntul oficial: se intampla dupa Craciun pentru milioane de romani

Romania, ca multe alte state afectate de pandemie, asteapta sosirea primelor loturi de vaccin anti-covid. Deja autoritatile, inca inainte de alegerile parlamentare, au stabilit si planul de vaccinare. Conform planului, campania de vaccinare va avea ca primi beneficiari personalul medical, urmat de cei cu varste inaintante. Presedintele Klaus Iohannis a dat si un termen de . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor din ianuarie 2021. Violeta Alexandru a facut anuntul azi

Violeta Alexandru a facut un anunt foarte important pentru pensionari. Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor care era anuntata pentru ianuarie a lui 2021? Violeta Alexandru, anunt despre majorarea de 8% a pensiilor Violeta Alexandru nu poate sa spuna daca majorarea punctului de pensie cu 8% se va aplica din luna ianuarie .

Romanii care vor fi amendati de Sarbatori. Klaus Iohannis a facut anuntul chiar azi

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat pe romanii care nu inteleg de vorba buna. Acestia vor putea fi amendati, daca nu vor respecta masurile impuse in contextul pandemiei de coronavirus. Romanii care nu respecta masurile vor fi amendati La finalul vizitei pe care a avut-o la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, .

Nou lockdown in Irlanda de Nord dupa Craciun

Guvernul nord-irlandez a decis joi seara sa introduca dupa Craciun, pentru sase saptamani, noi masuri de izolare in fata recrudescentei puternice a pandemiei de coronavirus in provincia britanica, noteaza AFP.

IOHANNIS: Dupa Craciun vom intra in campania de vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa ce a vizitat Centrul national de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, ca dupa Craciun va incepe campania de vaccinare anti-COVID.

IOHANNIS: Optimal ar fi ca noul Guvern sa se instaleze imediat dupa Craciun

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca optimal ar fi ca noul Guvern sa fie instalat imediat dupa Craciun, relateaza Agerpres.

E out din Parlament! AUR a facut anuntul chiar in aceasta dimineata. E acuzat de tentativa de omor

Dupa aparitia aliantei AUR pe scena politica, dupa alegerile parlamentare, au existat voci care au acuzat componenta partidului. Conform acestora, unii din membrii aliantei, aflati pe listele parlamentare, ar fi avut de-a face cu represaliile din Decembrie 1989. Printre cei vizati se afla si Francisc Toba, ales ca parlamentar in circumscriptia Brasov. Francisc Toba are .

Cum ne intoarcem la o viata normala in 2021. Un medic cunoscut a facut anuntul categoric

Un medic cunoscut a facut anuntul categoric despre cum ne intoarcem la o viata normala in 2021. Ce ar trebui sa facem pentru a ne putea bucura din nou de libertatea pierduta, cititi in articolul de mai jos. Cum am putea reveni la viata de dinaninte de coronavirus. Un medic a facut anuntul Un medic .

Autoritatile au facut anuntul. in ce spitale vor ajunge cele 10.000 de doze de vaccin anti-Covid-19. Vezi lista completa

Romania asteapta sa primeasca in cateva zile primele 10. 000 de doze de vaccin anti-covid-19. Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 a anuntat ca vaccinurile vor fi distribuite catre zece spitale COVID-19 din toata tara. Prima transa care ar trebui sa soseasca in curand va fi folosita pentru cadrele medicale din spitalele .

Doliu in familia X Factor. Cantareata a facut anuntul trist: As fi vrut sa fi fost un vis

Olga Verbitchi, castigatoarea sezonului 6 de la X Factor trece acum prin momente grele, in familia ei s-a intamplat o mare tragedie. Bunicul artistei a incetat din viata, iar aceasta este in stare de soc de cand a primit vestea. Pe pagina ei de socializare tanara a izbucnit in plans. Doliu in familia X Factor .

NATO a facut anuntul care vizeaza Romania direct. Ce vor face in tara noastra

Conform presei elene, NATO se pregateste de constructia unei conducte strategice in aceasta zona a lumii. Conform informatiilor constructia ar incepe chiar din Grecia si s-ar extinde pana pe teritoriul Romaniei. NATO spune ca viitoare conducta ar servi atat Greciei, cat si Bulgariei si Romaniei. Oficialii au mai declart ca va fi construita ca parte .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )