Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis a semnat. Ce decret intra in vigoare de azi

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a semnat. Ce decret intra in vigoare de azi

Alegerile Parlamentare de anul acesta au adus mai multe surprize. Unele dintre ele neasteptate, iar altele devenit adevarate drame pentru partidele care au pierdut un loc in noul Parlament. Astazi, Presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret important, prin care convoaca noul format Parlament. Noul decret deja a generat reactii din partea unor partide, unii . continuă pe Playtech

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru convocarea noului Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru convocarea noului Parlament ales in data de 6 decembrie. Sedinta va avea loc luni, la ora 12.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Ce romani ies la pensie chiar de azi

Incepand de astazi o serie de procurori au iesit la pensie, bineanteles, beneficiind de pensiile speciale. Decretele de iesire la pensie au fost semnate ieri de Presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirile de Cotroceni cu partidele politice. Cinci procurori ies la pensie, incepand de astazi Ieri, 14 decembrie, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretele .

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru convocarea noului Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, azi, decretul pentru convocarea noului Parlament ales in data de 6 decembrie. Sedinta va avea loc luni, la ora 12.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru convocarea Parlamentului in ziua de luni, 21 decembrie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul privind convocarea Parlamentului Romaniei in ziua de luni, 21 decembrie 2020, ora 12, la Palatul Parlamentului, informeaza Administratia.

Klaus Iohannis a primit delegatia PSD

Presedintele Klaus Iohannis a primit, azi, la ora 11. 00, delegatia PSD in seria consultarilor pentru desemnarea unui premier. Tema discutiei de astazi este evidenta, a afirmat seful statului.

KLAUS IOHANNIS: Exista o sansa mare ca primul vaccin sa fie aprobat chiar inainte de Craciun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, ca exista o sansa mare ca primul vaccin impotriva coronavirus sa fie aprobat inainte de Craciun, caz in care toate statele vor primi un lot simbolic pentru a incepe vaccinarea.

Klaus Iohannis a decis cand va convoca noul Parlament

Klaus Iohannis a semnat decretul privind convocarea noului Parlament al Romaniei pentru luni, 21 dec.

Decretele semnate de Klaus Iohannis in ziua consultarilor cu partidele la Cotroceni

Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, ziua in care la Cotroceni s-a desfasurat consultarile cu partidele, mai multe decrete. Acestea vizeaza eliberarea din functie.

Klaus Iohannis: Mai e nevoie de o runda de consultari cu partidele pentru desemnarea unui candidat de premier. Pe 21 decembrie se va constitui noul Parlament (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, la Palatul Cotroceni, consultari cu toate partidele parlamentare, in vederea desemnarii candidatului pentru functia de prim-ministru. PSD l-apropus pe Alexandru.

LIVE TEXT: Klaus Iohannis - consultari cu partidele pentru guvernare. Iohannis: Intentionez sa convoc noul Parlament pe 21 decembrie

ACTUALIZARE - 18:08 - Iohannis: Intentionez sa convoc noul Parlament pe 21 decembrie --- *ACTUALIZARE - 18:07 Iohannis: Nu sunt inca intrunite conditiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern --- *ACTUALIZARE - 17:38 - Hunor: N-ar trebui sa trecem in 2021 cu guvernul interimar; nu sustinem un tehnocrat --- *ACTUALIZARE - 17:17 - Hunor, despre traseismul politic: Daca nu se poate interzice prin lege, ar trebui sa amendam Constitutia --- *ACTUALIZARE - 16:48 - Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18:00 --- *ACTUALIZARE - 16:47 - Sosoaca AUR): Mi s-a spus ca nu pot sa intru fara masca - am aratat adeverinta --- *ACTUALIZARE - 16:31 - Hunor: Un guvern de uniune nationala nu este o solutie potrivita in acest moment --- *ACTUALIZARE - 16:15 - Hunor: Cea mai buna formula este o coalitie PNL - USR PLUS - UDMR --- *ACTUALIZARE 16:04 - Au inceput discutiile presedintelui Iohannis cu reprezentantii minoritatilor nationale --- *ACTUALIZARE 15:15 - Au inceput discutiile presedintelui Iohannis cu delegatia UDMR --- *ACTUALIZARE 15:10 - Simion: Am hotarat sa propunem tarii un nume de prim-ministru, domnul Calin Georgescu --- *ACTUALIZARE 14:45 - Barna: Suntem optimisti ca exista o sansa reala pentru o majoritate de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:30 - Ludovic Orban: PNL ramane dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:00 - Consultarile cu reprezentantii USR PLUS au inceput --- *ACTUALIZARE 12:30 - Discutiile cu reprezentantii PNL s-au incheiat --- *ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )