Libnet.ro
UNICEF

09:15

Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Ce reclama fostul lider PSD

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Ce reclama fostul lider PSD

Liviu Dragnea e foc si para! Acesta a reclamat de curand faptul ca i s-au incalcat drepturile. Fostul lider al Partidului Social Democrat a depus plangere la parchet si vrea sa i faca dreptate. Dragnea isi face dreptate singur! Ce reclama fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, o plangere prin care reclama . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Sustine ca nu a fost lasat sa voteze

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, a facut plangere penala dupa ce nu a putut sa voteze la alegerile prezidentiale.

Liviu Dragnea depune plangere penala dupa alegeri

Fostul presedinte PSD Liviu Dragnea, a depus o plangere penala, dupa ce nu a putut sa voteze la alegerile prezidentiale. El acuza ca dreptul i-a fost incalcat ilegal, relateaza Digi24.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

Codrin Stefanescu, despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale: Produc dezastru! Vom monitoriza tot

Codrin Stefanescu a vorbit despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale. Social-democratul sustine ca dupa alegeri, PSD va monitoriza activitatea fiecarui ministru din cabinetul lui Orban. Imediat.

Este STIREA ZILEI! Liviu Dragnea, ANUNT BOMBA, din puscarie, imediat dupa ALEGERILE PREZIDENTIALE

Liviu Dragnea a depus o plangere la Parchetul Sectorului 5, prin care i-a acuzat pe reprezentantii Penitenciarului Rahova ca nu l-au lasat sa voteze, desi condamnarea sa din dosarul angajarilor fictive ii.

Primele masuri pe care le ia Guvernul Orban dupa alegerile prezidentiale

Guvernul Orban a luat in calcul o serie de masuri economice ce vor fi puse in aplicare dupa votul din 24 noiembrie. Rectificarea bugetara este una dintre masurile cele mai importante de pe masa Executivului:.

Primele masuri pe care le ia Guvernul Orban dupa alegerile prezidentiale

Guvernul Orban a luat in calcul o serie de masuri economice ce vor fi puse in aplicare dupa votul din 24 noiembrie. Rectificarea bugetara este una dintre masurile cele mai importante de pe masa Executivului:.

Plangere PSD de ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. O sectie de votare din Constanta a incalcat regulamentul

Biroul Electoral Judetean Constanta a admis plangerea formulata duminica de organizatia judeteana a PSD potrivit careia stampila de control a BEJ era aplicata, pe buletinul de vot.

Harta dezastrului PSD. Cum s-a colorat Romania dupa alegerile prezidentiale. Fiefurile PSD, numarate pe degetele de la o mana

PSD mai controleaza doar cinci judete din sud, potrivit rezultatelor la prezidentiale. in rest, social-democratii au pierdut toata Moldova, iar in Transilvania nu a avut nicio sansa in fata lui Klaus Iohannis.

Elevii dintr-un sat maramuresean, lasati fara transport scolar dupa alegerile prezidentiale. Parintii acuza ca primarul ii pedepseste pentru optiunile electorale

Opt copii din localitatea Garbova, judetul Maramures, au ramas luni dimineata, 25 noiembrie, fara masina care ii ducea la scoala. Un parinte sustine ca primarul comunei s-a enervat dupa ce l-a vazut in masina cu o persoana neagreata politic de catre el. Primarul neaga toate acuzatiile si spune ca sunt frustrari venite din partea contracandidatilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )