Libnet.ro
UNICEF

00:07

Localitatea din Romania unde doi candidati sunt la egalitate dupa alegeri. Ce se intampla in acest moment

Playtech Playtech,
Localitatea din Romania unde doi candidati sunt la egalitate dupa alegeri. Ce se intampla in acest moment

Desi votul pentru alegerile locale 2020 s-a incheiat inca de duminica de la ora 21:00, intr-o localitate nu s-a desemnat inca noul primar. Este vorba depre un sat din Romania, unde doi candidati sunt la egalitate. Iata cum se procedeaza in acest caz! Doi candidati, la egalitate, dupa alegerile locale Satul Ortisoara din judetul Timis . continuă pe Playtech

Printre cei mai harnici! Localitatea din Romania unde au votat peste 50% dintre alegatori pana la ora 9:00

Printre cei mai harnici si responsabili cetateni ai tarii se numara locuitorii satului Dobresti din judetul Timis. Oamenii s-au grabit sa voteze dis de dimineata, astfel incat pana la ora 9:00, trecusera pe la urne 55% dintre alegatori.

Locul din Romania unde oamenii si-au ales primarul pe viata! De ce nimeni nu candideaza impotriva lui

A asfaltat, a tras apa, spune un localnic, mandru de aciunile vechiului primar, care a fost ales pentru un nou mandat, fiind si singurul candidat. De altfel, oamenii il tot aleg din anul 2000 incoace. in schimb, nu au vazut medic aici de 20 de ani, declara acelasi localnic, cu speranta ca ocuparea functiei de .

Strada din Romania unde oamenii platesc abonament sa mearga pe ea. Cate sute de euro ii costa, lunar

Situatie de-a dreptul halucinanta in Arad. Locuitorii catierului Casarom din Subcetate s-au trezit ca strada Diogene s-a privatizat, iar proprietarul cere achitarea unui abonament lunar riveranilor care o utilizeaza. Strada din Romania unde oamenii platesc abonament sa mearga pe ea Cum s-a intamplat una ca asta cu un domeniu public? E cat se poate de .

Strada din Romania unde trebuie sa platesti 450 de euro pe luna pentru a o folosi

Locuitorii cartierului Casarom din Subcetate - Arad s-au trezit ca strada Diogene s-a privatizat, iar proprietarul cere achitarea unui abonament lunar de sute de euro riveranilor care o folosesc. Cum a fost posibila o asemenea situatie halucinanta cu un domeniu eminamente public? Simplu: primaria n-a bagat de seama la timp ca o intreaga strada i-a disparut din inventar.

Se reiau alegerile intr-o localitate unde primii doi clasati sunt la egalitate perfecta. incep negocierile cu partidele mici

Surpriza intr-o localitate din judetul Timis, acolo unde primii doi clasati la alegerile pentru functia de primar au obtinut, fiecare, acelasi numar de voturi: 604. Cei doi reprezinta cate un partid cu ideologii diferite, unul de stanga si unul de dreapta, respectiv PSD si PMP. Asadar, pentru ca primarul sa fie decis, este nevoie de un al doilea tur de scrutin, care va avea loc peste doua saptamani.

VIDEO Doi candidati PSD, acuzati ca transporta oameni la vot cu masina: Car rudele mele, oamenii mei

Doi candidati PSD au fost filmati in timp ce transportau la sectiile de vot mai multe persoane, in conditiile in care legea interzice competitorilor electorali sa asigure transportul votantilor.

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

A venit prima ninsoare in Romania! Unde s-a asezat prima zapada, in strat consistent

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Acestia au indicat unde s-a asezat deja prima zapada din sezonul rece. Ce zona de pe teritoriul Romaniei a fost afectata si care este vremea pentru azi in Capitala? Prima ninsoare in Romania! Unde s-a asezat primul strat de zapada? Circulatia rutiera este .

Piata din Bucuresti unde pensionarii si studentii au reducere: Nu lasam pe nimeni in urma!

In Sectorul 2 al Capitalei s-a deschis prima piata cu produse ieftine, traditionale romanesti. Sambata, 19septembrie s-a deschis piata din Bucuresti cu produse exclusiv romanesti, dedicata pensionarilor si studentilor, pe strada Cremenita Nr. 15 din cartierul Colentina. Piata din Bucuresti unde pensionarii si studentii au reducere Viceprimarul Dan Cristian Popescu, actorii Florin Petrescu Axinte) si Vasile .

Cea de-a 28-a editie a Topului National al Firmelor din Romania va fi organizata la Bucharest Grand Hotel

Consiliul National al IMM-urilor din Romania organizeaza in data de 30 octombrie 2020, incepand cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel sala Grand Ballroom), evenimentul Topul National al Firmelor din Romania, ajuns la cea de-a 28-a editie, potrivit unui comunicat de presa al CNIPMMR.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )