Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce au mancat PSD-istii in ziua votului. Petre Daea i-a omenit cu salam, rosii si branza

Playtech Playtech,
Ce au mancat PSD-istii in ziua votului. Petre Daea i-a omenit cu salam, rosii si branza

A fost mare tristete la sediul PSD in ziua in care romanii si-au exprimat votul la alegerile prezidentiale. Este tot mai clar ca Viorica Dancila nu mai are sanse sa devina presedintele Romaniei, dar social-democratii s-au adunat la sediul partidului pentru a urmari impreuna rezultatele finale. Printre ei s-a aflat si ministrul Agriculturii, Petre Daea, . continuă pe Playtech

Petre Daea, despre scorul inregistrat de Dancila: Nu e un rezultat slab, s-a luptat formidabil

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, afirma ca rezultatul inregistrat de candidatul PSD la prezidentiale nu este unul slab, el subliniind ca Viorica Dancila s-a luptat formidabil in conditiile in care toata lumea a fost impotriva ei, scrie Agerpres.

Resemnare in Kiseleff. Petre Daea alunga tristetea de la sediul PSD cu branza, ceapa si rosii

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, a venit la sediul partidului cu produse traditionale: rosii, branza si ceapa. Liderii PSD sunt negri de suparare: Viorica Dancila e la distanta insurmontabila de Klaus Iohannis, sustin surse politice pentru Adevarul. Social-democratii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila, care ar putea obtine un scor mai mic decat Vadim Tudor la alegerile din 2000 33%).

Romania trebuie sa returneze Comisiei Europene banii cheltuiti cu Bursa de peste inaugurata de Petre Daea

Comisia Europeana a notificat Ministerul Agriculturii cu privire la necesitatea restituirii fondurilor cheltuite de fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, pentru proiectul Bursei de peste de la Tulcea, a anuntat joi ministrul de resort.

Cine este adevaratul Celentano din Fierbinti. Mesajul lui Costel Buca, in ziua votului: Bautura m-a ridicat!

Febra alegerilor prezidentiale i-a cuprins si pe locuitorii din localitatea Fierbinti, care au inspirat celebrul serial de comedie Las Fierbinti. Printre ei se afla si adevaratul Celentano, care sustine ca s-a lasat de bautura si s-a apucat de filosofie. Barbatul, al carui nume real este Costel Buca, a mers duminica la vot sa isi aleaga .

Mesajul lui Moise Guran, in ziua votului. Ce a constatat jurnalistul care i-a pus intrebari incuietoare lui Klaus Iohannis la dezbatere

Jurnalistul de la postul de radio Europa FM a avut o constatere importanta, legata de al doilea tur al alegerilor prezidentiale, din aceasta duminica. La scrutinul de pe 24 noiembrie 2019 sunt asteptati la urne peste 18 milioane de romani. Pana la ora 17:30, numarul celor care au ajuns la urne era de peste 7 .

Incident grav intr-o sectie de votare din Olt. Ce au facut un primar si un viceprimar in ziua votului

Incidentele din ziua de duminica, pe 24 noiembrie, cand este disputat al doilea tur al alegerilor prezidentiale, par sa se tina lant. A fost semnalat un nou caz grav, in contextul electoral, la o sectie de votare din judetul Olt. La ora 14:00, sondajele neoficiale aratau ca intre cei doi candidati, Klaus Iohannis si Viorica .

Protest in ziua votului pe DN 71, la locul unui grav accident rutier

Un protest a fost anuntat pentru, duminica, chiar in ziua votului pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, in locul in care vineri s-a produs un grav accident rutier. Oamenii au anuntat ca se vor.

Protest in ziua votului, pe DN 71, in urma accidentului mortal: Cerem demisii si pedepsirea vinovatilor

Mai multe persoane vor protesta, duminica, 24 noiembrie, chiar in ziua votului pentru Turul Doi al Alegerilor Prezidentiale 2019, in urma producerii unui accident rutier mortal.

Panica in ziua votului! Incendiu la Sun Plaza Mall din Capitala

Incendiu in ziua alegerilor prezidentiale! E vorba decentrul comercial Sun Plaza din sectorul patru al Capitalei. Stire in curs .

Traian Basescu, mesaj pentru alegatori in ziua votului: Stii si tu ca iarna nu-i ca vara

Traian Basescu a transmis, duminica, in ziua in care romanii merg la vot la turul al doilea al alegerilor prezidentiale, un mesaj pentru alegatori. Daca azi nu votezi, in.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )