Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mihai Gadea, candidat la prezidentiale din partea PSD? Anuntul care starneste imaginatia multora

Playtech Playtech,
Mihai Gadea, candidat la prezidentiale din partea PSD? Anuntul care starneste imaginatia multora

Mihai Gadea ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezinentiale, sustine jurnalistul Ion Cristoiu, care anunta ca realizatorul TV de la Antena 3 a fost testat in sondaje si ar putea sa castige. Gadea sustine insa ca nu va accepta propuneri de acest fel din partea niciunui partid politic. Mai are insa timp sa se [] . continuă pe Playtech

Ion Cristoiu: Mihai Gadea, candidat PSD la prezidentiale. Anuntul facut de jurnalistul Antena 3

Ion Cristoiu a afirmat, la emisiunea Gandurile lui Cristoiu ca Mihai Gadea ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Contactat telefonic de DCNews, Mihai Gadea, cel mai cunoscut realizator de.

Continua pelerinajul USR-istilor la patriarhul Mihai Gadea: Dupa Dan Barna si Stelian Ion, a venit randul lui Dragos Paslaru sa presteze la Antena 3, alaturi de Serban Nicolae

Fostul ministru al Muncii si membru al PLUS, Dragos Paslaru, a intrat in emisiunea lui Mihai Gadea, de joi, alaturi de senatorul PSD Serban Nicolae, alaturi de Mugur Ciuvica si de Mircea Badea. in cadrul.

Mihai Gadea, apel catre telespectatorii Antena 3

Mihai Gadea a lansat un apel pentru telespectatorii Antena 3, pentru a-l ajuta pe Paul, un copil de sase ani diagnosticat cu autism. Puteti dona accesand acest link de pe pagina de Facebook a jurnalistului,.

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, candideaza la prezidentiale din postura de independent

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea si primar al orasului Voluntari, anunta ca va candida la prezidentialele de la sfarsitul anului. El afirma ca va intra in cursa din pozitia de independent si se lauda cu viziunile pro-europene. Florentin Pandele, primarul din Voluntari, vrea sa intre in cursa pentru Palatul Cotroceni, din calitatea de independent. Sotul [] .

Schimb de replici in platoul Antena 3 intre Mihai Gadea si Dragos Pislaru. Candidatul Aliantei USR-PLUS: Va rog sa nu mai jigniti oamenii de la Colectiv, care au fost in strada / Moderatorul Antena 3: Pentru ce sa-mi cer scuze?

Atmosfera de la Sinteza Zilei, din platoul Antenei 3, s-a incins joi seara dupa ce candidatul USR-PLUS, Dragos Pislaru, a spus Va rog sa nu mai jigniti acesti oameni care au fost la Colectiv, care au fost in strada. Gadea a reactionat imediat: Spuneti pentru ce sa-mi cer scuze? Stiti ca dupa Colectiv acest trust de presa a facut un teledon unde s-a strans peste un milion de euro?.

NOI AVERTIZARI din partea hidrologilor: Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 16 judete. Care sunt zonele vizate(FOTO)

Hidrologii au emis noi avertizari cod portocaliu si galben de inundatii pentru mai multe rauri din tara. Astfel, pana duminica, 2 iunie, la ora 24, este in vigoare un cod galben. Se vor produce.

ALARMA! Hidrologii, avertizare de INUNDATII in toata Romania! Anunt TULBURATOR din partea specialistilor

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare de Cod galben de inundatii si depasiri ale Cotelor de aparare, care va fi valabila pana in dupa-amiaza zilei de duminica, in bazinele hidrografice din Muntenia,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )