Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moment rusinos pentru Carmen Avram si Rovana Plumb. Au fost evacuate in huiduieli, la Iasi VIDEO

Playtech Playtech,
Moment rusinos pentru Carmen Avram si Rovana Plumb. Au fost evacuate in huiduieli, la Iasi VIDEO

Momente rusinoase pentru Carmen Avran si Rovana Plumb, candidate PSD la alegerile europarlamentare. Cele doua au fost evacuate in huiduieli, dupa mitingul PSD de la Iasi. Mitingul PSD de la Iasi poate fi citit in nota unui mare esec de imagine pentru partidul care guverneaza Romania. Social-democratii au reusit sa adune, de bine de rau, [] . continuă pe Playtech

VIDEO. Cum a fost evacuata Rovana Plumb dupa mitingul PSD de la Iasi: Doamne, Dumnezeule, cum e...

Dupa entuziasmul afisat pe scena la mitingul PSD de la Iasi, Rovana Plumb n-a mai parut atat de sigura pe ea cand a trebuit sa parcurga la plecare drumul pana la masina.

Rovana Plumb, la mitingul PSD de la Iasi: Opozitia vrea sa desfiinteze salariul minim (VIDEO)

Rovana Plumb, candidata PSD pentru un loc de eurodeputat in Parlamentul European, a declarat, joi, la mitingul de la Iasi, ca opozitia incearca sa desfiinteze salariul minim. Rovana Plumb considera programul.

ROVANA PLUMB: Romania are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani

Rovana Plumb, candidat al PSD pentru alegerile europarlamentare, spune ca tara noastra are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani si acest lucru se intampla deoarece presedinte social-democratilor Liviu Dragnea este un lider cu viziune, care isi iubeste tara.

VIDEO Rovana Plumb, izgonita de la Iasi intr-un cor de huiduieli: Nu pot sa ies! Doamne, Dumnezeule!

Parlamentarul PSD Rovana Plumb a plecat din Iasi in huiduielile mai multor protestatari. Demnitarul s-a speriat atunci cand a vazut multimea care o astepta la iesirea din hotel si a plecat sub protectia jandarmilor.

Rovana Plumb, la mitingul de la Iasi: PSD a realizat cea mai mare majorare de salarii si pensii din istoria recenta a Romaniei

Rovana Plumb a tinut un discurs la mitingul PSD de la Iasi. Fostul ministru al Fondurilor Europene sustine ca PSD a realizat cea mai mare majorare de salarii si pensii din istoria recenta a Romaniei.

Carmen Avram, despre referendumul lui Klaus Iohannis: PSD nu s-a opus nicio secunda organizarii acestuia

Carmen Avram sustine ca PSD nu a fost niciodata impotriva referendumului care va avea loc pe 26 mai. Sunt convinsa ca Referendumul are niste lucruri de bun simt in el, iar orice cuprinde aceste propuneri.

Rovana Plumb: PSD a realizat cele mai mari reduceri de taxe in Romania in ultimii 30 de ani

Eurocandidata PSD la alegerile europarlamentare Rovana Plumb lanseaza un atac dur la adresa Opozitiei si subliniaza in contrast, realizarile PSD din ultimii ani. PSD este partidul care a realizat cele mai mari .

Carmen Avram, mesaj pentru moldoveni: Vom merge la vot pe 26 mai, se ridica Moldova toata

Carmen Avram a facut un apel la oamenii prezenti la mitingul de la Iasi. Candidata PSD la europarlamentare cheama moldovenii la vot pe 26 mai. Buna ziua Moldova! Buna ziua Iasi! Si un salut pentru Europa.

Sinteza zilei. La Multi Ani, Carmen Avram!

Carmen Avram este foarte ocupata in aceasta perioada. Se imparte intre intalnirile cu alegatorii, sedintele cu colegii si se pregateste intens pentru a-i reprezenta pe romani la Bruxelles. Asa ca.

Sibiul neincapator pentru Summit-ul european. Carmen Avram: Presedintele vrea ca totul sa fie al lui. Cred ca vrea sa fie singur pe planeta

Este scandal in legatura cu cazarile si diurnele pentru Summit-ul de la Sibiu. Un intreg scandal este si in Politia Romana unde sunt nemultumiri legate de banii care au fost dati politistilor care merg la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )