Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cu ce se va ocupa Gabriela Firea dupa ce a pierdut mandatul de primar: Am venit pentru a munci

Playtech Playtech,
Cu ce se va ocupa Gabriela Firea dupa ce a pierdut mandatul de primar: Am venit pentru a munci

Gabriela Firea nu renunta la lupta. Chiar daca a pierdut lupta pentru un nou mandat de primar, fostul edil a anuntat cu ce se va ocupa dupa infrangerea de la alegerile locale 2020. Firea se pregateste pentru o schimbare importanta de cariera, dar promite ca va ramane o voce a oamenilor. Cu ce se va . continuă pe Playtech

S-a aflat ce decizie a luat Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. A inceput sa planga in fata tuturor

Desi era increzatoare ca va castiga si acest mandat, Gabriela Firea a pierdut lupta pentru postul de primar general al Capitalei in fata lui Nicusor Dan. Aceasta a luat o decizie incredibila in urma alegerilor locale! Decizia luata de Gabriela Firea dupa ce a pierdut postul de primar Daca in urma alegerilor locale din 2016, .

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Propunerea facuta de PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii propune o noua functie Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a pierdut fotoliul de primar general odata cu alegerile locale ce s-au desfasurat, ieri, in Romania. Liderul social-democratilor a declarat, de asemenea, ca nu a vorbit cu fostul edil dupa aflarea rezultatelor, dar o va face in curand. Mai multe detalii, .

Ce a spus Gabriela Firea dupa rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lasat lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a recunoscut infrangerea in fata lui Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei a sustinut o declaratie pe pagina sa de Facebook dupa ce Biroul Electoral Central l-a desemnat castigator la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicusor Dan. Gabriela Firea, mesaj pentru Nicusor Dan dupa ce acesta a fost .

Ce se va intampla cu Gabriela Firea dupa infrangerea in alegerile locale. Ce functie va ocupa aceasta

Gabriela Firea a suferit o infrangere la alegerile locale 2020. Functia de primar general ii revine lui Nicusor Dan, independentul sustinut de PNL si USR-PLUS. Potrivit datelor partiale, dupa.

Gabriela Firea, dupa vot: Tinerii nu vor cainii nimanui la Primarie

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a declarat, duminica dimineata, ca a votat la alegerile locale 2020 cu gandul la toti copiii din Bucuresti, la toti tinerii, adultii si bunicii nostri. Dupa vot nu a scapat ocazia de a-si ataca rivalul, printr-un mesaj dur pe retelele de socializare.

Florentin Pandele, despre motivele pentru care Gabriela Firea a pierdut alegerile: PSDare in curte o gaina care face 4 oua pe zi si nu i-a mai dat mancare! Vin parlamentarele, sa vedeti cum se pune PSD-ul cu graunte pe gaina

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari si sotul Gabrielei Firea, a vorbit, luni seara, intr-o emisiune televizata, despre motivele pentru care aceasta a pierdut alegerile locale pentru Primaria Capitalei.

Gabriela Firea, dupa ce Nicusor Dan s-a fotografiat cu specialistii ELCEN: Priviti cum s-au dat in vileag!

Gabriela Firea, primarul general in functie al Capitalei, a transmis un mesaj critic pe Facebook dupa ce Nicusor Dan, noul edil ales, a anuntat ca s-a intalnit cu reprezentantii ELCEN pe tema furnizarii apei calde in Bucuresti.

GABRIELA FIREA: Nu putem negocia cu teroristii politici

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, care a pierdut cursa electorala pentru al doilea mandat, spune ca nu este de acord cu invitatia facuta de Marcel Ciolacu lui Robert Negoita privind revenirea in PSD, dar ca nu i-a reprosat presedintelui PSD invitatia facuta.

GABRIELA FIREA: Campania negativa si total mincinoasa din online ne-a afectat pe mine si pe colegii de la sectoare

Primarul Capitalei Gabriela Firea, care a pierdut in fata candidatului dreptei Nicusor Dan cursa pentru un nou mandat, a declarat astazi ca atat ea, cat si colegii sai de la sectoare, au fost afectati de campania negativa si total mincinoasa din online, precizand ca ea a facut campanie pozitiva, in care si-a prezentat proiectele.

CIOLACU: Mi-as dori ca doamna Gabriela Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei

Marcel Ciolacu a declarat ca si-ar dori ca Gabriela Firea sa candideze pentru o functie in Parlamentul Romaniei si sa ramana in linia intai a PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca va avea o discutie cu Gabriela Firea dupa ce incheie conferinta de presa de luni la sediul partidului, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )