Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce partid a castigat alegerile. Scorurile PNL vs. PSD vs. USR-PLUS

Playtech Playtech,
Ce partid a castigat alegerile. Scorurile PNL vs. PSD vs. USR-PLUS

Dupa inchiderea sectiilor de votare, pe masura ce au devenit disponibile, rezultatele de la alegerile locale din 2020, au venit cu unele surprize. Care sunt scorurile dintre partide si ce partid a castigat alegerile? Scorurile: PNL vs. PSD vs. Partidul castigator Printre surprizele pe care ni le-au adus rezultatele alegerilor locale din data de . continuă pe Playtech

Marile victorii ale USR PLUS. Ce orase a castigat Alianta in fata PNL si PSD

Alianta USR PLUS a reusit cateva victorii spectaculoase la alegerile locale 2020: a castigat Timisoara, Brasov, Alba Iulia, Bacau, si Campulung Muscel.

Marcel Ciolacu: Am castigat alegerile locale, partidul are capacitatea sa castige si parlamentarele

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a castigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea sa se uneasca si sa castige si alegerile parlamentare. Au cumparat primari, au mers cu manipulari, presedintele a devenit presedintele PNL-ului, au incercat orice este posibil sa distruga acest partid,, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.

inca un fief pierdut de PSD: Candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale

Infrangere dureroasa pentru PSD, in unul din fiefurile sale. Potrivit rezultatelor partiale, candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale organizate duminica. PSD pierde.

ALEGERI LOCALE 2020 Primarul din Deveslu a castigat alegerile la 10 zile dupa ce a murit de coronavirus

Ion Aliman, candidatul PSD pentru functia de primar al comunei Deveselu, a castigat alegerile locale, desi acesta a decedat acum 10 zile.

ALEGERI LOCALE 2020 PSD a castigat alegerile in toate orasele din Teleorman

Candidatii Partidului Social Democrat au castigat alegerile locale pentru functia de primar in toate orasele judetului Teleorman, potrivit numaratorii partiale.

Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean Prahova cu un scor de 60%

PNL ar fi obtinut o victorie categorica la presedintia CJ Prahova. Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile locale detasat, cel putin asa sustineRares Bogdan intr-o interventie televizata.

Ion Aliman a castigat alegerile pentru Primaria Deveselu, desi a murit in urma cu 10 zile. Electoratul l-ar fi votat intr-un procent covarsitor

Ion Aliman, candidatul PSD, a castigat alegerile pentru functia de primar al localitatii Deveselu, desi a decedat cu 10 zile in urma. Social-democratii si-au concentrat campania spre a convinge electoratul sa.

Primarul mort de la Deveselu a castigat alegerile. Ion Aliman a murit in urma cu 10 zile, de Covid-19

Ion Aliman, candidatul PSD pentru functia de primar al localitatii Deveselu, a castigat alegerile, desi a decedat cu 10 zile in urma.

Ion Aliman, decedat de Covid-19, a castigat alegerile in Deveselu

Ion Aliman, candidatul PSD care a decedat in urma cu zece zile de Covid-19, a fost votat primar al localitatii Deveselu, potrivit publicatiei locale gazetanoua. ro.

Tragedie in aceasta dimineata. Un primar din Dolj a murit la putin timp dupa ce a castigat alegerile. Ce s-a intamplat in casa barbatului

Zi neagra in partidul lui Traian Basescu. Eugen Safta, candidatul PMP la primaria comunei doljene Sadova, Eugen Safta, a murit duminica noaptea, la scurt timp dupa ce castigase cel de-al treilea mandat. Veste trista la primele ore ale diminetii Eugen Safta era primar in functie, iar cu cateva ore inainte sarbatorise castigarea celui de-al treilea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )