Libnet.ro
UNICEF

15:45

Primul primar de culoare din Romania nu a fost sa fie. De ce crede congolezul ca a pierdut alegerile

Playtech Playtech,
Primul primar de culoare din Romania nu a fost sa fie. De ce crede congolezul ca a pierdut alegerile

Alegatorii din comuna Buturugeni Giurgiu), l-au gasit pe buletinul de vot, la alegerile locale de duminica, pe Raymond Eminga. Congolezul nu a reusit sa castige lupta pentru functia de primar. De ce crede congolezul ca a pierdut alegerile Doua dintre masurile pe care Raymond Eminga le-ar fi luat daca ar fi iesit primar ar fi . continuă pe Playtech

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

Locul din Romania unde oamenii si-au ales primarul pe viata! De ce nimeni nu candideaza impotriva lui

A asfaltat, a tras apa, spune un localnic, mandru de aciunile vechiului primar, care a fost ales pentru un nou mandat, fiind si singurul candidat. De altfel, oamenii il tot aleg din anul 2000 incoace. in schimb, nu au vazut medic aici de 20 de ani, declara acelasi localnic, cu speranta ca ocuparea functiei de .

Localitatea din Romania unde doi candidati sunt la egalitate dupa alegeri. Ce se intampla in acest moment

Desi votul pentru alegerile locale 2020 s-a incheiat inca de duminica de la ora 21:00, intr-o localitate nu s-a desemnat inca noul primar. Este vorba depre un sat din Romania, unde doi candidati sunt la egalitate. Iata cum se procedeaza in acest caz! Doi candidati, la egalitate, dupa alegerile locale Satul Ortisoara din judetul Timis .

STUDIUL ROLAND BERGER: Piata materialelor de constructii din Romania reprezinta un sector de 4 miliarde de euro (2019) al economiei care se mentine stabil

Producatorii de materiale de constructii din Romania au fost deocamdata, pe termen scurt, mai putin afectati de impactul pandemiei decat companiile din alte sectoare ale economiei. Pe termen mediu evolutia din acest sector depinde in primul rand de finantarea si executia proiectelor de infrastructura. in urmatorii 5 ani strategia de dezvoltare a acestor jucatori vizeaza automatizarea, digitalizarea, sustenabilitatea afacerii si solutiile personalizate pentru anumite proiecte clienti, conform unui comunicat trimis redactiei.

Localitatea din Romania unde un candidat a castigat toate voturile. Cum a fost posibil

Brem Laszlo, candidatul UDMR la Primaria comunei Foieni din judetul Satu Mare, a reusit sa obtina 100% din voturile valabil exprimate, acesta fiind, de altfel, singurul candidat pentru aceasta functie, conformrezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente AEP), anunta Agerpres. Localitatea din Romania unde un candidat a castigat toate voturile Astfel, din cei 1. 612 alegatori din .

Judetul din Romania care se inchide de la 5 octombrie. Anuntul terifiant al Guvernului

A fost record negativ, in data de 28 septembrie, in privinta pacientilor internati in stare grava la sectiile ATI din Romania. 560 de oameni se lupta cu virusului plus inca o zi de crestere sustinuta a cazurilor de noul coronavirus raportate in ultimele 24 de ore. Pentru moment, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, exclude instaurarea unei .

Satul din Romania cu un singur locuitor. inca un lucru este fascinant in localitate

In Romania secolului al XXI-lea exista satul cu un singur locuitor. Este un catun care se stinge, pe zi ce trece. Cu un singur locuitor, dar cu un drum de 10 km din marmura. Satul din Romania cu un singur locuitor Alun este un catun, din Romania, care apartine satului Giurgian, din comuna Izvedna. Satul .

Imaginile istorice care sunt virale si in ziua de azi. Doua fotografii sunt din Romania

Daca acum e un lucru banal sa imortalizezi tot ce ti se pare interesant, in urma cu zeci de ani lucrurile stateau cu totul altfel. Fotografii se pregateau cu atentie pentru fiecare poza in parte, iar unele dintre imagini au ramas in istorie pentru totdeauna. Doua dintre fotografiile virale sunt chiar din Romania. Imagini istorice .

Minunea naturala din Romania. Este in topul mondial, alaturi de Cascada Niagara, Marele Canion si Desertul Sahara

Romania ascunde unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale din intreaga lume. Daca mai aveam nevoie de vreo dovada a acestui fapt, a aparut un nou top mondial al celor mai spectaculoase locuri. Care este minunea naturala de la noi tara care concureaza cu Marele Canion, Desertul Sahara si Cascada Niagara? Minunea naturala din Romania .

Cine nu se intoarce de maine la scoala. E oficial pentru unele clase din Romania

Anunt de interes pentru parinti si elevi! Cine NU se va intoarce de maine la scoala? Autoritatile au decis ce vor face unele dintre clasele din Romania. Iata comunicatul oficial si motivatia acestei decizii pripite! Unele clase din Romania nu se vor mai intoarce de maine la scoala Comitetul pentru Situatii de Urgenta vine cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )