Libnet.ro
UNICEF

00:07

De ce ar putea creste amenzile de circulatie din cauza blocajului politic

Playtech Playtech,
De ce ar putea creste amenzile de circulatie din cauza blocajului politic

Au trecut 10 zile de la alegerile parlamentare, dar Romania e intr-un blocaj politic din cauza faptului ca politicieni precum Dan Barna si Ludovic Orban cauta sa-si negocieze functiile. Prima. continuă pe Playtech

Punctul de amenda ar putea creste din 2021

Valoarea punctului de amenda ar putea creste, de la 1 ianuarie, la 223 de lei, fata de 145 de lei, daca pana la sfarsitul anului nu este luata o hotarare privind inghetarea punctului de amenda asa cum a.

Jurnalisti, arestati pe banda rulanta din cauza pandemiei. Care sunt motivele

387 de jurnalisti au fost arestati anul acesta, unii din cauza relatarilor despre pandemie. China i-a inchis pe cei mai multi. Un raport RSF atrage atentia ca este un numar istoric. RSF, bilantul jurnalistilor arestati in 2020 din cauza investigatiilor privind noul coronavirus Secretarul general al organizatiei Reporteri Fara Fontiere Reporters sans frontieres RSF), .

Statele Unite au impus sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei unor sisteme de aparare rusesti

Statele Unite au impus luni sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei de sisteme de aparare sol-aer rusesti, avand ca tinta cea mai importanta entitate turca insarcinata cu dezvoltarea in domeniul apararii, presedintele si trei angajati ai acesteia. Turcia a condamnat masura ca fiind o mare greseala, afirmand ca va reactiona asa cum va fi necesar.

ITALIA: Peste 70.000 de afaceri s-au inchis din cauza pandemiei

Aproape 73. 000 de afaceri din Italia s-au inchis din cauza pandemiei de coronavirus, conform dpa.

Un cunoscut medic chirurg, presedinte al Colegiului Medicilor Neamt, a murit din cauza COVID-19

Presedintele Colegiului Medicilor Neamt, medicul chirurg Iosif Koszeghi, in varsta de 71 de ani, a decedat din cauza COVID-19, anunta Colegiul Medicilor din Romania. Institutia spune ca medicul s-ar fi infectat la Spitalul Judetean Neamt, unde lucra de aproape 40 de ani.

Circulatie ingreunata pe timpul noptii pe Centura Capitalei, in zona Mogosoaia, din cauza unor lucrari

Circulatia rutiera va fi ingreunata pe timpul noptii, in perioada 15 18 decembrie,in zona Pasajului Mogosoaia Drumul National Centura Capitalei DNCB), din cauzaunor lucrari, se arata.

Primul lider politic al lumii care moare din cauza COVID-19 (VIDEO)

Ambrose Dlamini, premierul Regatului Eswatini, pana in 2018 Regatul Swaziland, este primul lider politic al lumii care moare in urma infectarii cu coronavirus. El a decedat la o luna dupa ce a contractat.

BUZAU: Refacerea drumurilor dupa inundatii, o problema amanata din cauza bugetului mic al primariilor

Episodul de ploi abundente de saptamana trecuta a adus mari probleme in doua comune buzoiene. Mai multe drumuri pe tuburi, amenajate in cursurile de apa, poduri si punti pietonale au fost distruse de apele crescute. Accesul catre zeci de gospodarii din comunele Lopatari si Beceni a fost limitat.

Ar trebui anulate adunarile de Craciun din cauza COVID-19? Guvernul Regatului Unit spune ca tine de o decizie personala

Guvernul Boris Johnson din Regatul Uniteste de parere ca oamenii trebuie sa ia propria decizie atunci cand vine vorba despre o eventuala adunare de Craciun, dar spune ca ei ar trebui sa tina cont si de.

Tragedie in Barlad. O infirmiera de la spitalul Covid din municipiu si-a pus capat zilelor din cauza stresului

O infirmiera de la Spitalulmunicipal de Urgenta Elena BeldimandinBarlad, unitate suportCOVID-19,si-a pus capat zilelor din cauza stresului de la locul de munca, dar si a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )