Libnet.ro
UNICEF

16:00

Rasturnare de situatie la Sectorul 1?! Dan Tudorache, reactia care o lasa fara cuvinte pe Clotilde Armand

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie la Sectorul 1?! Dan Tudorache, reactia care o lasa fara cuvinte pe Clotilde Armand

Ieri, pe 27 septembrie, romanii au mes la vot pentru a-si alege primarul pentru urmatorii pantru ani. in Sectorul 1 al Capitalei lupta s-a dat intre Clotilde Armand USR-PLUS), si Dan Tudorache, actualul edil, din partea PSD. Astazi, rasturnare de situatie la Sectorul 1, la alegerile locale Aseara, la ora 21:00, cand s-au dat publicitatii . continuă pe Playtech

Clotilde Armand spune ca Dan Tudorache nu stie sa numere: PSD este istorie in Sectorul 1

Clotilde Armand il contrazice pe Dan Tudorache care a sustinut ca are 200 de voturi in fata contracandidatei sale de la USR-PLUS.

Surse. Rasturnare de situatie. Cate procente are Nicusor Dan in fata Gabrielei Firea. Surprizele de la sectoare

Lupta extrem de stransa pentru Primaria Capitalei. La ora 17. 00, Nicusor Dan conduce cu trei procente in fata Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. Datele se bazeaza pe cercetarile sociologice care vor fi prezentate la inchiderea urnelor. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea ar putea creste in cazul unei prezente mai mari la urne pe finalul zilei. in caz contrar, diferenta va fi mult mai stransa.

Dan Tudorache: S-a terminat numaratoarea paralela. E un rezultat final la mine si am 200 de voturi in plus!

Situatie inedita la Primaria Sectorului 1. Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, sustine ca a castigat un nou mandat: Am in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand.

Dan Tudorache, prezent la vot pentru alegerile locale din 2020: in urmatorii 4 ani cetatenii o vor duce mult mai bine, deci exista o continuitate

Dan Tudorache, actualul primar al Sectorului 1 a votat la primele ore ale diminetii. Edilul a declarat ca s-a prezentat la urne cu gandul ca bucurestenii ce locuiesc in Sectorul 1 se vor bucura de un viitor mult ma.

VIDEO Clotilde Armand il acuza pe Dan Tudorache de tentativa de fraudare a alegerilor: Un teanc de procese verbale luate de la biroul electoral de sector si aduse la sediul primariei Mai multe persoane, audiate la Politie

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS la Primaria Sectorului 1 al Capitalei, il acuza de tentativa de fraudare a alegerilor pe contracandidatul sau de la PSD, actualul primar in functie Dan Tudorache. intr-o serie de filmulete postate pe pagina sa de Facebook, Armand sustine ca in sediul Primariei au fost descoperite teancuri de procese-verbale originale, necompletate. Reprezentantii USR au sesizat Politia, care a anuntat ca mai multe persoane au fost duse la audieri.

Dan Tudorache: Breaking news! Am in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand

Dan Tudorache, candidatul PSD la primaria Sectorului 1, sustine ca a obtinut mai multe voturi decat contracandidata sa de la USR, Clotilde Armand. Tudorache a scris pe contul sau de Facebook ca ar avea 200 de voturi in plus.

Surse: Numaratoarea paralela a USR-PLUS il contrazice pe Dan Tudorache. Clotilde Armand: Fostul primar al Sectorului 1 nu stie sa numere

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS si PNL pentru Primaria Sectorului 1, ar avea un avans de aproape o mie de voturi fata de Dan Tudorache in cursa pentru primaria de sector, au precizat surse politice petntru Adevarul. Anterior, candidatul PSD anuntase ca potrivit numaratorii paralele a partidului sau ar fi avut un avans de 200 de voturi.

Dan Tudorache (PSD) anunta ca are mai multe voturi decat Clotilde Armand. Asteptam rezultatele oficiale

Dan Tudorache PSD) a anuntat ca are in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand.

Ioana Constantin (PMP): Dan Tudorache si Clotilde Armand, doua fete ale unei singure monede. Imagini si galagie cat cuprinde, impliniri minime. Va invit sa alegeti singurul proiect de dreapta pentru Sectorul 1

Ioana Constantin a invitat electoratul sa vina duminica, la urne, sa respinga politicianismul ieftin si sa aleaga singurul proiect de dreapta pentru Sectorul 1, programul PMP, singura candidatura.

Scandalul de frauda de la sectorul 1. Coduri QR de pe procesele verbale, care par decupate si lipite pe foaie. Armand: Asa a numarat PSD voturile

Mai multi membri ai USR picheteaza Biroul Electoral al Sectorului 1, acuzand tentativa de fraudare a alegerilor de catre primarul PSD in functie, Dan Tudorache. O dovada ar fi mai multe procese verbale pe care codul QR pare a fi decupat si lipit pe foaie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )