Libnet.ro
UNICEF

08:15

Reactia lui Codrin Stefanescu dupa ce colegii l-au umilit: M-am saturat!

Playtech Playtech,
Reactia lui Codrin Stefanescu dupa ce colegii l-au umilit: M-am saturat!

Codrin Stefanescu se simte umilit de colegii de partid care au declarat ca se delimiteaza de membrii care au primit condamnari. Secretarul general al PSD crede ca este nevoie de un congres in care sa fie lamurite aspectele legate de problemele din partid si sustine ca vina pentru rezultatul slab de la alegerile europarlamentare este [] . continuă pe Playtech

Codrin Stefanescu, reprosuri la adresa colegilor dupa condamnarea lui Dragnea: M-am saturat sa vad oameni care se delimiteaza de colegii nostri

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti, inaintea sedintei Biroului Permanent, ca s-a saturat sa vada oameni din partid care se delimiteaza de PSD si ca este nevoie de un Congres in care sa limpezim lucrurile.

Codrin Stefanescu, reactie dupa condamnarea lui Dragnea: A fost o decizie politica. A fost o zi foarte trista pentru intregul partid

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a facut o serie de declaratii referitoare la soarta partidului dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. A fost o decizie politica. A fost oribil si a fost o zi.

Codrin Stefanescu anunta CURATENIA de dupa alegeri, in PSD: Nu putem asculta voci precum cea alui Negoita. sunt oameni care au jucat pe doua fronturi

Codrin Stefanescu anunta curatenia de dupa alegeri in PSD. Secretarul general al partidului spune ca unii membri au jucat pe alte fronturi, dandu-l ca exemplu pe Robert Negoita, primarul.

Surse: Cine va fi noul presedinte executiv al PSD, dupa ce Dancila a preluat sefia partidului. Codrin Stefanescu, mazilit. Cine vine in locul sau

Fostul premier Paul Stanescu, mazilit de Liviu Dragnea, va deveni noul presedinte executiv al partidului, pana la Congresul din luna iunie, sustin surse politice pentru Adevarul. Viroica Dancila va prelua azi, oficial, sefia partidului. Codrin Stefanescu, unul dintre locotenentii fideli lui Dragnea, va fi dat jos din functia de secretar general al PSD. in locul siu va fi numit Marcel Ciolacu, fost vicepremier in Guvernul Tudose.

Codrin Stefanescu, indepartat din functia de secretar general al PSD

Codrin Stefanescu a fost indepartat din functia de secretar general al PSD, in urma votului dat marti seara in CEx, anunta surse politice citate de Antena 3. Demisia lui Codrin Stefanescu din functia de.

CODRIN STEFANESCU: Condamnarea lui Dragnea a fost o decizie politica

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, marti, ca Liviu Dragnea a fost condamnat printr-o decizie politica si ca nu vrea sa vada colegi care se delimiteaza de el. Stefanescu a mai spus ca este necesara organizarea rapida a unui congres al partidului.

Sedinta CEX PSD: S-a cerut demisia lui Codrin Stefanescu

Demisia lui Codrin Stefanescu din functia de secretar general al PSD a fost ceruta in sedinta CEX. in curs de actualizare .

Surse: Cine va fi noul presedinte executiv al PSD. Codrin Stefanescu, mazilit. Un lider PSD cere alegeri anticipate. Dancila refuza categoric

Fostul premier Paul Stanescu, mazilit de Liviu Dragnea, va deveni noul presedinte executiv al partidului, pana la Congresul din luna iunie, sustin surse politice pentru Adevarul. Viroica Dancila va prelua azi, oficial, sefia partidului. Codrin Stefanescu, unul dintre locotenentii fideli lui Dragnea, va fi dat jos din functia de secretar general al PSD. in locul sau va fi numit Marcel Ciolacu, fost vicepremier in Guvernul Tudose.

Codrin Stefanescu: M-am saturat sa vad oameni care se delimiteaza de Liviu Dragnea (VIDEO)

Condamnarea lui Liviu Dragnea a fost o decizie politica, iar luni a fost o zi f trista pentru Partidul Social Democrat PSD), a declarat Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, marti, la Palatul.

Codrin Stefanescu: Legat de Liviu Dragnea, suntem convinsi ca a fost o DECIZIE POLITICA. A fost o zi foarte trista pentru noi (VIDEO)

Condamnarea lui Liviu Dragnea a fost o decizie politica, iar luni a fost o zi foarte trista pentru Partidul Social Democrat PSD), a declarat Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, marti, la Palatul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )