Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sediul PNL: Ce au cumparat deja oamenii lui Klaus Iohannis. Se pregatesc de victorie

Playtech Playtech,
Sediul PNL: Ce au cumparat deja oamenii lui Klaus Iohannis. Se pregatesc de victorie

Oamenii lui Klaus Iohannis sunt siguri de victoria candidatului PNL la alegerile prezidentiale si se pregatesc sa sarbatoreasca. in curtea in care partidul isi are sediul a fost amplasata deja o scena pentru discursul presedintelui de la ora 21:00, cand sectiile de votare vor fi inchise si vor fi anuntate primele rezultate exit-poll. Sediul PNL: . continuă pe Playtech

PREZIDENTIALE 2019. Victoria lui Klaus Iohannis, sarbatorita la PNL. Liberalii au facut pariuri pe scorul presedintelui

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis, a castigat, potrivit exit-poll-urilor, un nou mandat la Cotroceni, victorie pe care a sarbatorit-o, duminica, la sediul central al.

Ludovic Orban pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis la prezidentiale. La sediul PNL au ajuns deja mai multi lideri liberali, intre care Ludovic Orban, Alina Gorghiu si Rares.

Sediul PNL, reactie Klaus Iohannis, dupa inchiderea urnelor: Romania moderna a castigat

Romanii au fost chemati, duminica, la vot pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Klaus Iohannis a facut primele declaratii, la sediul PNL, dupa aflarea rezultatelor exit-poll. Presedintele Klaus Iohannis si-a sustinut discursul la sediul PNL, imediat dupa ce televiziunile au venit cu primele rezultate exit-poll. Sondajele realizate la iesirea de la urne si .

Explozie de bucurie la sediul PNL, dupa victoria lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Rezultatele exit-poll care au anuntat o victorie detasata a lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale au fost intampinate de o explozie de bucurie la sediul PNL. La final, Iohannis a tinut sa le.

Iohannis a ajuns la sediul PNL. Este asteptat sa tina un discurs imediat dupa anuntarea rezultatelor exit-poll (VIDEO, FOTO)

Klaus Iohannis, candidatul liberal la prezidentiale, a ajuns la sediul PNL in jurul orei 20. in fata cladiri au fost amplasate o scena si un ecran imens. De pe scena, Klaus Iohannis ar urma sa tina un.

Klaus Iohannis, dupa intrevederea cu liderii PNL: Sunt perspective unei prezente mai mari decat in primul tur

Klaus Iohannis a mers, duminica, dupace a votat, la sediul PNL. Dupa circa jumatate de ora de discuii cu liderii liberali, Iohannis a parasit sediul din Modrogan. Sunt perspectivele unei prezente.

L-a sunat sau nu Viorica Dancila pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita? Ce s-a intamplat dupa discursuri

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale 2019 cu un scor zdrobitor. Candidatul PNL a obtinut 62,21% din voturile romanilor, dupa procesarea a 70% din voturile exprimate 15. 131 sectii de vot din 18. La sediul PSD a fost o atmosfera trista, atat inainte, cat si dupa discursul Vioricai Dancila. intrebat daca Dancila l-a sunat pe Iohannis .

Presedintele Klaus Iohannis, la Targul Gaudeamus, apel catre romani: Oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii. E timpul sa citim!

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminica, la Targul Gaudeamus, unde a afirmat ca oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii, potrivit Agerpres. Sunt.

Numaratoarea paralela PNL. Victorie zdrobitoare pentru Klaus Iohannis in Timisoara

Klaus Iohannis a obtinut un rezultat scontat in judetul Timis. in urma numaratoarei paralele facute de PNL in majoritatea sectiilor din Timisoara, scorul arata 78,33 pentru Iohannis.

Klaus Iohannis, despre ultima carte citita. Sunt convins ca oamenii vor redescoperi cititul. Nu poate fi inlocuit prin alte medii

Klaus Iohannis a facut o vizita la targul de carte din Bucuresti, unde a vorbit despre ultima carte citita. Presedintele s-a aratat increzator si optimist ca oamenii vor redescoperi cititul care, din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2084 seconds )