Libnet.ro
UNICEF

16:15

Sondaje pentru primaria Capitalei: Cum stau PNL, PSD si USR la procente

Playtech Playtech,
Sondaje pentru primaria Capitalei: Cum stau PNL, PSD si USR la procente

In decembrie 2019 cei de la Sociopol aratau un PNL intarit de victoria lui Iohannis la alegerile prezidentiale, dar si un PSD aflat la acelasi nivel ca la europarlamentarele din luna mai. E de bine, e de rau, ramane de vazut in cele ce urmeaza. Sondaje pentru primaria Capitalei: Cum stau PNL, PSD si USR . continuă pe Playtech

Institutiile care organizeaza concerte si evenimente culturale pentru Primaria Capitalei - un buget estimat de 136 milioane lei in 2020. Ce bani se dau pentru spitale si strazi

Cele trei institutii care organizeaza evenimente culturale pentru Primaria Capitalei - ARCUB, CREART si PROEDUS - au in 2020 un buget estimat la 136 milioane lei. Clubul pentru Seniori are inca 25 milioane lei, la fel si Clubul pentru Tineret - cele doua organizeaza excursiitabere si evenimente culturale pentru seniori si tineri, dar dau si cateva ajutoare. Administratia Spitalelor are in 2020 un buget estimat de 421 milioane lei, Administratia Strazilor - circa 200 milioane lei, iar Directia de Asistenta Sociala - 550 milioane lei.

Fost candidat la prezidentiale intra in cursa pentru Primaria Capitalei

Fostul ministru pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici va candida din partea partidului ADER in cursa pentru scaunul de primar general al Bucurestiului.

Raluca Turcan nu poate sa infirme ca Rares Bogdan ar fi propunerea PNL pentru Primaria Capitalei

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, joi, ca nu poate sa infirme dar nici sa confirme faptul ca R.

Partidul ADER si-a lansat candidatul la Primaria Capitalei

Partidul ADER si-a lansat, sambata, candidatul pentru Primaria Capitalei, fiind vorba despre directorul Circului Metropolitan Bucuresti, Bogdan Stanoevici, fost ministru si secretar de stat.

Cati bani sifoneaza companiile administrate de Firea de la primaria Capitalei: dezvaluirile lui Citu

In urma cu cativa ani, Gabriela Firea a fondat mai multe companii care aveau contracte cu primaria Capitalei. Performanta lor economica a fost scoasa la iveala de ministrul Finantelor, Florin Citu. Desi PNL se afla la conducerea guvernului, oficialii liberali fac eforturi pentru a distruge increderea electoratului in ultimul oficial important PSD-ist. Este vorba de .

Primaria Capitalei a autorizat construirea unui bloc de 9 etaje pe strada Vasile Lascar, printre case vechi de peste 100 de ani. Beneficiar: Ginerele unui fost coleg de partid cu Ontanu

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a autorizat construirea unui bloc de 9 etaje pe strada Vasile Lascar din centrul Capitalei, printre case de peste 100 de ani vechime. Strada este zona protejata, cu mai multe cladiri monument istoric, iar cea mai inalta cladire din jur are maxim 4 etaje. Potrivit panoului de santier, beneficiarul constructiei este Ciuclea Georgescu Dumitru, ginerele patronului de la Supercom, Ilie Ciuclea, fost senator PSD, apoi vicepresedinte UNPR.

Primaria Capitalei are in 2020 un buget estimat de 2,1 miliarde euro. Ce proiecte de infrastructura primesc bani si ce sume merg la biserici si statui

Primaria Capitalei are un buget general estimat la circa 10 miliarde lei echivalentul a 2,1 miliarde de euro) in anul 2020, potrivit proiectului afisat in dezbatere publica pe site-ul municipalitatii. Din acesti bani, subventiile pentru RADET si RATB sunt estimate la 1,64 miliarde lei, cheltuielile de personal 1,94 miliarde lei, din care 1,1 miliarde lei pentru companiile municipale si alte institutii finantate din venituri proprii, cheltuielile curente - 7,2 miliarde. Cheltuielile pentru investitii sunt estimate la circa 2 miliarde lei.

Sondaj. PNL a devansat Alianta USR-PLUS in Bucuresti. PSD, spre prapastie

PNL este cotat cu 32% intentie de vot pentru Primaria Capitalei, in timp ce Alianta USR-PLUS inregistreaza 29%. PSD nu trece de 15%, spre deosebire de Gabriela Firea, care atinge 30%. Datele apar intr-un sondaj comandat de Nicusor Dan, insa nu au fost facute publice de candidatul independent, sustin surse din USR pentru Adevarul. Cifrele au fost prezentate de Nicusor Dan atat in filiala USR Bucuresti, cat si in discutiile cu liderii PLUS.

Gabriela Firea: Liberalii vor revenirea clientelei PNL la Primaria Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost, miercuri, invitata lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei.

Gabriela Firea: Se pregateste revenirea clientelei politice a PNL la Primaria Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost, miercuri, invitata lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )