Libnet.ro
UNICEF

12:15

De unde a avut George Simion bani pentru a intra in politica. S-a aflat tot adevarul!

Playtech Playtech,
De unde a avut George Simion bani pentru a intra in politica. S-a aflat tot adevarul!

Conform declaratiei sale de avere, presedintele AUR este un om politic cu resurse materiale extrem de limitate. Totusi, a reusit sa surprinda pe toata lumea cu a sa campanie electorala, dar si cu rezultatele bune obtinute la Alegerile europarlamentare de anul acesta. Acum, toata lumea se intreaba de unde a avut George Simion bani pentru . continuă pe Playtech

Sexy-peremista Ancuta Carcu s-a inscris in AUR. Ce spune despre George Simion

Fosta peremista Ancuta Carcu a anuntat pe pagina sa de Facebook ca intra in AUR si ca va lupta pentru oameni. Aceasta l-a numit pe George Simion, liderul formatiunii politice vocea tuturor romanilor.

George Simion, despre cum au avut loc, de fapt, consultarile la Cotroceni. Am simtit ca mi-am pierdut timpul!

Liderul AUR a declarat ca nu stie daca va mai merge la consultari la Palatul Cotroceni. George Simion spune ca a fost o pierdere de timp, pentru ca discutia pe care a avut-o cu seful statului a durat doar 10 minute.

Marcel Ciolacu: Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon. Vasile Dancu nu a avut un mandat de la partid sa negocieze ceva cu domnul Simion

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca nu s-a intalnit liderul AUR, George Simion, insa admite ca a vorbit recent cu acesta la telefon. Pe de alta parte, potrivit imaginilor aparute in presa, Vasile.

George Simion, liderul AUR, primit cu huiduieli la Timisoara, in pragul comemorarii Revolutiei din Decembrie 89

Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, a fost huiduit, miercuri seara, la Timisoara, unde s-a intalnit cu sustinatori ai formatiunii sale si a depus candele pe treptele Catedralei Mitropolitane, in memoria celor cazuti in Revolutia din Decembrie 89.

George Simion, declaratii dupa intalnirea cu Klaus Iohannis. Ce isi doresc cu orice pret liderii AUR

Liderul AUR, George Simion, a declarat dupa consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca Alianta pe care o conduce a avut propria propunere de premier, in persoana lui Calin Georgescu.

Vasile Dincu recunoaste ca s-a intalnit cu liderul AUR George Simion. Ce spune despre o colaborare intre PSD si AUR si despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, afirma ca a avut, joi, o intalnire cu unul dintre copresedintii AUR, George Simion, insa sustine ca a discutat cu acesta despre rezultatul unui sondaj de opinie, nefiind vorba despre o intalnire politica.

Ciolacu, despre discutia cu George Simion: Ne-am contactat unul pe altul. Nu are relevanta cine a sunat primul

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a recunoscut luni ca a avut o discutie telefonica cu liderul AUR George Simion, adaugand ca cei doi au vorbit despre cum functioneaza Parlamentul. Liderul social-democrat a evitat insa sa raspunda dupa ce a fost intrebat cine a sunat primul, precizand ca ne-am contactat unul pe altul.

intalnire intre liderii PSD si AUR. Ce au discutat Vasile Dincu si George Simion

Potrivit informatiilorGandul. ro, presedintele AUR, George Simion, a avut o discutie cu presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu. in fotografiile prezentate de publicatie apare si presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Ce cadou i-a facut George Simion lui Klaus Iohannis. Gestul lui ii va aduce lauda romanilor

Ieri au avut loc intalnirile Presedintelui cu partidele politice. Negocierile pentru formarea unui nou Guvern, conform acestuia, au esuat. Fiecare dintre partidele participante la intalniri au venit cu proprii candidati pentru functia de Prim-Ministru. Liderul aliantei AUR, George Simion a fost si el prezent la Palatul Cotroceni, dar si in acest caz negocierea a fost .

Vasile Popovici, revolutionar: George Simion e un nerusinat, care a incercat sa confiste o sarbatoare a Romaniei. Toate scursurile s-au adunat in AUR. Toate! Reactia lui Simion (VIDEO)

George Simion, copresedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a fost huiduit, miercuri, de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari. Anterior, Societatea Timisoara a criticat in termeni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2994 seconds )