Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vesti bune pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezindentiale. Ce li s-a pregatit

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezindentiale. Ce li s-a pregatit

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a pregatit o platforma online pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la alegerile prezidentiale. Acestia se vor putea preinscrie pe site-ul votstrainatate. ro si vor putea opta pentru varianta de vot: la sectie sau prin corespondenta. AEP lanseaza un site pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezidentiale . continuă pe Playtech

AEP a lansat un site unde se pot preinregistra romanii din Diaspora care vor vota la prezidentiale

Presedintele AEP, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a anuntat marti ca Autoritatea Electorala Permanenta a pregatit o paltforma online - votstrainatate. ro - unde romanii din Diaspora se pot preinregistra si opta pentru votul la sectie sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale din toamna.

Viorica Dancila, mesaj catre copiii din diaspora, care ar urma sa le plateasca pensie parintilor: Tara va asteapta acasa

Premierul Viorica Dancila a avut un mesaj pentru tinerii care au ales sa plece in strainatate. Sefa Guvernului le-a spus ca-i asteapta acasa, declaratie facuta in timp ce se afla la Sulina. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Sulina, la lansarea programului guvernamental de tabere ARC. in cadrul evenimentului, a avut si un mesaj .

Secretarul general al MAE a gasit noi responsabili pentru dezastrul din diaspora de la alegeri: Grupuri de agitatori au intrat cu forta in sectiile de votare, inclusiv pentru a fura buletine

Ministerul Afacerilor Externe continua sa paseze responsabilitatea pentru dezastrul din diaspora din 26 mai cand romanii au stat cu orele la coada, iar unii nici nu au apucat sa voteze. Marti, secretarul general.

HOROSCOPUL saptamanii 8 - 14 iulie: Zodiile care vor avea o saptamana de vis

HOROSCOPULsaptamanii 8 - 14 iulie 2019 aduce doar lucruri bune pentru zodii. HOROSCOP RAC - Le arati tuturor magia individualitatii tale. Esti plina de energie si entuziasm si reusesti sa primesti ce iti.

STRATEGIA PARTIDELOR PENTRU PREZIDENTIALELE DIN TOAMNA Tandem presedinte - premier

Partidele politice se afla in febra sondarii si desemnarii candidatilor pentru alegerile prezidentiale ce se vor desfasura in luna noiembrie. Desi presedintele PSD, Viorica Dancila a spus ca orice membru PSD care doreste sa candideze la prezidentiale va fi sondat, urmand ca, in 11 august, cu prilejul unui congres extraordinar, social-democratii sa decida cine va fi candidat, zilele trecute se pare ca premierul a adoptat o noua strategie.

Tara din Europa care a interzis fumatul chiar si in fata barurilor. Unde mai ai voie sa-ti aprinzi o tigara

Multe tari au luat masuri drastice pentru a interzice fumatul in interiorul barurilor si al restaurantelor, tocmai pentru ca acest obicei e considerat nociv. Dar sunt guverne care merg si mai departe de atat si vor sa-i faca pe cetateni sa renunte complet la fumat. Legile anti-fumat au devenit la ordinea zilei mai peste tot .

S-a retras din cursa pentru procuror european. Motivele care au dus la aceasta decizie

Ana Birchall a anuntat, in cursul zilei de marti, ca unul dintre candicatii pentru functia de procuror european a decis sa se retraga din competitie. Cine este si de ce a ales sa incheie lupta prematur? S-a retras din cursa pentru procuror european. Care este adevaratul motiv? Ana Birchall a anuntat retragerea unui procuror din .

Cum poti utiliza bicarbonatul de sodiu pentru plantele din apartament. Ce beneficii aduce

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient extrem de util in casele oamenilor. E folosit la curatenie, in diverse retete, dar poate fi extrem de util si pentru iubitorii de flori in ghivece. Bicarbonatul de sodiu poat fi folosit pentru plantele din apartament. Praful alb are o serie de proprietati asupra florilor pe care le tii .

Min. Turismului: Voucherele de vacanta au scos la lumina mare parte din economia care functiona la negru

Voucherele de vacanta au scos la lumina mare parte din economia care functiona la negru in conditiile in care, anul trecut, numarul operatorilor care au depus cereri de licentiere la Ministerul Turismului a crescut cu 60% iar in primul trimestru din.

Vesti bune. Ce s-a intamplat cu economia Romaniei in primul trimestru din 2019

Economia Romaniei a crescut in trimestrul I din 2019 cu cinci procente, fata de perioada similara din 2018, potrivit datelor Institutului National de Statistica. in aceste conditii Produsul Intern Brut a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )